DINE FAVORITTER? Branns Erik Huseklepp i kamp med Rosenborgs Vadim Demidov og Per Ciljan Skjelbred. Foto: Marit Hommedal, Scanpix
DINE FAVORITTER? Branns Erik Huseklepp i kamp med Rosenborgs Vadim Demidov og Per Ciljan Skjelbred. Foto: Marit Hommedal, ScanpixVis mer

Hvem er din favoritt i Tippeligaen?

Hvem gleder du deg mest til å se? Stem her!

||| (Dagbladet): Til helga starter Tippeligaen. I den forbindelse vil vi i Dagbladet arrangere en høyst uoffisiell og uhøytidelig kåring:

Hvem er folkets favorittspiller i den norske serien?

Du kan stemme på din favoritt i denne artikkelen. Det er selvsagt mulig å stemme på flere spillere i flere klubber. Men for de som har en favorittklubb, er det vel nærliggende å gi sin stemme til en i egne rekker.

Foretrekker du trofaste klubbspillere som Roar Strand i RBK, en hjemvendt veteran som Erik Hagen i Hønefoss eller innleide stjerner som Mame Biram-erstatteren Baye Djiby Fall i Molde? Eller unge og fremadstormende talenter som Marcus Pedersen i Strømsgodset og Mads Stokkelien i Start - for å nevne to som slo til i fjor?

Banker hjertet ditt ekstra forventningsfullt over å se Lars Hirschfeld i Vålerenga-målet, eller kan du bare ikke få nok av Erik Huseklepps driblerier i Brann-trøya?

Kanskje du bare liker et tøft navn, eller synes en av spillerne har det lille ekstra som skal til for å løfte lagbildet noen hakk?

Vi har alle våre grunner. Du må gjerne dele disse og drive «valgkamp» i kommentarfeltet nederst i artikkelen, men det er også mulig å legge inn sin stemme i all anonymitet.

• Stallene som danner utgangspunktet er oppdatert anno 8. mars, og er hentet fra nifs.no - med forbehold om feil. Avstemningene vil ikke bli oppdatert utover uka, da det kan skape trøbbel for resultatene.

LIKER DU KRANGLEFANTER? Erik Hagen i heftig diskusjon med Jose Mota. Panzer er nå tilbake på hjemlige trakter og skal spille for nyopprykkede Hønefoss. 
Foto: Arnt E. Folvik
LIKER DU KRANGLEFANTER? Erik Hagen i heftig diskusjon med Jose Mota. Panzer er nå tilbake på hjemlige trakter og skal spille for nyopprykkede Hønefoss. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer