Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Hvem er egentlig Møller Dæhli og Wolff Eikrem?»

Overgangen til Cardiff drøyer.

CARDIFF (Dagbladet): Magnus Wolff Eikrem (23) og Mats Møller Dæhli (18) er i Wales for å fullføre overgangen til Cardiff.

Lokalpressen i Wales forventet at Molde- og Heerenveen-spilleren skulle bli presentert i dag, men det skjer ikke.

Det får Dagbladet opplyst fra klubben selv.

- Det blir ingen pressekonferanse og ingen spillere blir presentert i dag, sier Jamie DeCruz i klubbens mediaavdeling, til Dagbladet.

Ole Gunnar Solskjær, de norske spillerne og det nye trenerteamet er for tida på hotellet The Vale Resport rett utenfor Cardiff. Solskjær ledet en treningsøkt tirsdag formiddag med flere av -lagsspillerne på strøkne gressmatter og i mildt vintervær med rundt 10 grader i lufta.

«Hvem er de?» Både Wolff Eikrem og Møller Dæhli har en fortid i Manchester Uniteds ungomdsakademi, men britene er spente på hva de norske unggutta kan tilføre Premier League-laget.

«Hvem er egentlig Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem?» skriver nettstedet Wales Online, og følger opp med en kort presentasjon av de to.

Britene drar fram Eikrem som en kreativ spiller som har pasningskvaliten som sin store styrke. Møller Dæhlis sterke sider er teknikken og evnen til å lese spillet, skriver nettstedet.

Fotballreporter Terry Phillips i Wales Media aner ikke hva han skal forvente.

- Jeg har ikke hørt om disse spillerne. Derfor er det umulig for meg å vite hva slags forhåpninger jeg skal ha, sier Phillips til Dagbladet.

- Supporterne og folk rundt klubben ønsker forsterkninger til klubben i januar. Hvor gode disse nordmennene er, vet jeg ikke. Men jeg tror ikke folk forventer at de går rett inn på førstelaget, sier Phillips.

Møter pressen fredag Trolig blir Møller Dæhli og Wolff Eikrem klare i løpet av uka og fredag kan være en høyaktuell dag for å vise fram de unge norske spillerne.

Cardiff møter West Ham førstkommende lørdag og den obligatoriske førkamp-pressekonferansen fredag kan være en mulighet.

Treningsøkta tirsdag besto hovedsakelig av enkle øvelser og lavt tempo. Ingen presse som var til stede fikk lov til å ta bilder og ingen i klubben ønsket å uttale seg.

Også tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf er blitt koblet til Cardiff de siste dagene.

MOT GJENFORENING: Både Magnus Wolff Eikrem og Møller Dæhli har en fortid i Manchester Uniteds ungomdsakademi, men britene er spente på hva de norske unggutta kan tilføre Premier League.
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
MOT GJENFORENING: Både Magnus Wolff Eikrem og Møller Dæhli har en fortid i Manchester Uniteds ungomdsakademi, men britene er spente på hva de norske unggutta kan tilføre Premier League. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer