Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvem er han sur på?

Cavendish forbannet etter Kristoffs spurtseier.

STERKEST: Alexander Kristoff vant fjerde etappe av Danmark Rundt.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
STERKEST: Alexander Kristoff vant fjerde etappe av Danmark Rundt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Katjusja-rytter Alexander Kristoff sørget for den andre norske etappeseieren på to dager da han vant fjerde episode av Danmark Rundt i dag.

OL-bronsevinneren var raskest da det ble massespurt på oppløpet i Odense, og slo Andrew Fenn fra Omega Pharma-Quick-step og Theo Bos fra Rabobank i kampen om triumfen.

Dermed leder Kristoff ifølge rittets hjemmeside poengkonkurransen, mens Lars Petter Nordhaug (Team Sky) fortsatt er i ledertrøya.

Heller ikke verdensmester Mark Cavendish kunne tukte Kristoff og endte på fjerdeplass på den 90 kilometer korte etappen.

Cavendish fektet ifølge NTB med armene og var tydelig irritert etter massespurten.

- Jeg vet ikke hva som skjedde, og ikke har jeg snakket med ham (Cavendish). Hvem er han sur på? Var han like bak meg, spør Kristoff.

- Jeg er litt overrasket over seieren med tanke på hvor mange gode spurtere som er med her: Mark Cavendish, André Greipel, Theo Bos, Tom Boonen. Jeg håpet på en seier, men forventet det ikke, sier nordmannen.

Lars Petter Nordhaug vant den tøffe tredjeetappen i går, da han presset seg foran sine argeste rivaler på oppløpssiden etter 185 kilometer mellom Silkeborg og Vejle.

Rittet fortsetter med tempoetappe allerede i ettermiddag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media