Hvem fortjener å bære OL-ilden i Kina?

Nominér en du kjenner!

(Dagbladet.no) Dette er ferien du ikke kan bestille hos ditt lokale reisebyrå. Dette er drømmeturen lottogevinsten din ikke kan hjelpe deg med.

Nå søker Samsung i samarbeid med Dagbladet.no etter tre personer som skal bære OL-ilden på dens vei til Beijing neste sommer.

Et brennende hjerte

Vi leter etter en person som jobber med barne- og ungdomsidrett. En ildsjel som har et brennende hjerte for klubben, og som betyr mye for klubben og enkeltpersoner i miljøet.

Kjenner du han eller henne?

Da bør du nominere vedkommende til det ærefulle oppdraget det er å bære OL-fakkelen i Kina.

Personer med et stort hjerte for barneidretten og et stort engasjement for lokalmijøet fortjener de aller største påskjønnelser. Og hva er vel bedre enn å la dem delta i OL.

97 000 kilometer

DENNE KAN HAVNE I NEVENE DINE: Kinesiske jenter viser fram en kopi en OL-fakkelen, som du eller en du kjenner kan få æren av å bære neste vår. Foto: AFP
DENNE KAN HAVNE I NEVENE DINE: Kinesiske jenter viser fram en kopi en OL-fakkelen, som du eller en du kjenner kan få æren av å bære neste vår. Foto: AFP Vis mer

Den olympiske fakkelstafetten mot OL i Beijing 2008 er den største og mest utbredte fakkelstafetten i den olympiske historien.

Den tente ilden føres fram av fakkelløperne 97 000 kilometer - gjennom alle verdensdelene - før den når sitt endelige mål i Beijing. 21 780 personer vil få æren av å bære fakkelen.

De utvalgte norske løperne får føre verdens mest kjente flamme i Kina i mai neste år, et stykke på veien mot stadion i den kinesiske hovedstaden.

Her kan du nominere din kandidat. Kåringen pågår til og med 16. oktober.

Hvem fortjener å bære OL-ilden i Kina?
Hvem fortjener å bære OL-ilden i Kina?
VERDEN RUNDT: Fakkelen skal bæres verden rundt fra 1. april til 8. august. Stafetten starter i Aten og ender naturligvis i Beijing.