- Hvem i all verden skal England dytte inn for Hodgson?

England jakter en ny manager etter å ha gått på trynet i årets EM, dessverre er det flere problemer enn mannen som ikke visste hvilke spillere som var lagets beste.

TRAGISK: Nedslåtte England-spillere etter kampen mot Island. Foto: Graham Chadwick / Daily Mail / Solo Syndication
TRAGISK: Nedslåtte England-spillere etter kampen mot Island. Foto: Graham Chadwick / Daily Mail / Solo Syndication Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo)KOMMENTAR: Roy Hodgson sa opp før han fikk sparken, men den tidligere manageren er bare oppvarmingen før hovednummeret.

Hodgson tok den eneste utveien da England tapte mot et enestående islandsk lag, et lag som mest sannsynlig ikke får så mye skryt som de fortjener. Likevel kommer nok 68-åringen til å være rasende på de han satt sin lit til dette mesterskapet. (Ikke at han kommer til å vise det i offentligheten, ettersom han kom med en noe mistenksom kommentar om at spillerne «hadde gjort alt de ble bedt om».)

Oppsigelsen til den tidligere Liverpool-manageren har vært svært så ynkelig. Og det er et hån mot den latterlige kontrakten som ga ham 3.5 millioner pund i året. Denne kontrakten fikk han i Mai 2012, til tross for noen som helst stor suksess, og med den lange veien å gå etter Fabio Capellos lederepoke (For å sette det inn i en kontekst så tjener Frankrikes Didier Deschamps 1.3 millioner pund i året, mens Wales-manager Chris Coleman tjener 200 tusen pund.)

Spørsmål og ubesluttsomhet

Hodgson virket aldri trygg på verken spillerne eller systemet – noe som syntes. Under hans periode som sjef forble han lojal mot spillere i dårlig form, unngikk å ta store sjanser og klarte aldri tenne laget til å bli seriøse utfordrere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer