Hvem klemte fingrene da overgangsvinduet lukket?

Tippeligaklubbene har ikke råd til å handle stort. Så de handler fort det som blir tilbudt dem. I blinde?

KJENNER NOEN IGJEN DENNE? Katta i sekken er muligens kjøpt inn i overgangsvinduets tolvte time.Foto:  REUTERS/Bogdan Cristel
KJENNER NOEN IGJEN DENNE? Katta i sekken er muligens kjøpt inn i overgangsvinduets tolvte time.Foto: REUTERS/Bogdan Cristel Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo — fredag 1. april

EN ARBEIDSLEDIG GHANESER til VIF og et fyrtårn fra Estland til Aalesund. For ikke å snakke om Tore André Flos comeback i Sogndal. Da overgangsvinduet stengte ved midnatt var det disse gutta som preget overskriftene. Hvilket betyr at man med stor trygghet kan si at Tippeligaen i hvert fall ikke kjøpte seg opp.

Men hvem kjøpte katta i sekken?

VÅLERENGAS NYE SPISS, Isaac Boakye (29) har 18 landskamper for Ghana og åtte års fartstid i tysk fotball. Det er greit. Det som ikke er like greit er at han var klubbløs — eller arbeidsledig som det også heter — da Vålerenga hentet ham. For det er alltid en grunn til at fotballspillere ikke er i arbeid.

Eller flere grunner.

Der en av dem ofte er at vedkommende ikke er god nok.

VÅLERENGA ØNSKET SEG Celso Borges for sju millioner. De fikk Boakye gratis. Sånt skjer i overgangenes tolvte time. Men det betyr at et klart førstevalg i Martin Andresens startoppstilling ble erstattet med en kar (og her påstår jeg noe jeg ikke vet, men som er meget vanlig i Norge) Vålerenga i beste fall har sett på dvd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer