Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hvem ringer Svennis og legger på?

Svensken rammet av telefonterror.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sven Göran Eriksson vet bedre enn de fleste hvordan det er å bli jaget. Han er blitt lurt trill rundt av en falsk sjeik med skjult mikrofon, hengt ut som rundbrenner og latterliggjort i engelsk presse.

Nå telefonterroriseres han daglig av en ukjent person.

Ifølge Aftonbladet har Svennis fått mystiske oppringninger i flere måneder.

- Det er noen som ringer og legger på røret når han svarer. Det har holdt på en god stund nå, og begynte i forkant av VM i sommer, sier agent Lars Sternmarker til avisa.

Ikke politianmeldt

Den tidligere England-treneren vil nødig bytte telefonnummer, men ser snart ingen annen utvei.

- Han har vurdert å gjøre det. Det er vel den eneste sjansen å komme seg rundt problemet, sier Sternmarker.

Så sent som under «Fotbollsgalan» på mandag ble Svennis oppringt, og det mistenkes at den uidentifiserte personen ringer for å finne ut av hvor svensken befinner seg til enhver tid.

PLAGES: Sven Göran Eriksson har foreløpig ikke gått til anskaffelse av nytt telefonnummer, men med opptil 10 anonyme oppringninger daglig spørs det om han snart har noe annet valg. Foto: REUTERS
PLAGES: Sven Göran Eriksson har foreløpig ikke gått til anskaffelse av nytt telefonnummer, men med opptil 10 anonyme oppringninger daglig spørs det om han snart har noe annet valg. Foto: REUTERS Vis mer

Likevel har ikke Svennis gått til politiet med saken - foreløpig.

- Vi har ikke politianmeldt det ettersom det ikke finnes noe trusselbilde mot Svennis å ta stilling til. Personen som ringer fremmer jo ingen trusler. Det er bare stille i det andre enden, sier agenten til Aftonbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!