Hvem ringer Svennis og legger på?

Svensken rammet av telefonterror.

(Dagbladet.no): Sven Göran Eriksson vet bedre enn de fleste hvordan det er å bli jaget. Han er blitt lurt trill rundt av en falsk sjeik med skjult mikrofon, hengt ut som rundbrenner og latterliggjort i engelsk presse.

Nå telefonterroriseres han daglig av en ukjent person.

Ifølge Aftonbladet har Svennis fått mystiske oppringninger i flere måneder.

- Det er noen som ringer og legger på røret når han svarer. Det har holdt på en god stund nå, og begynte i forkant av VM i sommer, sier agent Lars Sternmarker til avisa.

Ikke politianmeldt

Den tidligere England-treneren vil nødig bytte telefonnummer, men ser snart ingen annen utvei.

- Han har vurdert å gjøre det. Det er vel den eneste sjansen å komme seg rundt problemet, sier Sternmarker.

Så sent som under «Fotbollsgalan» på mandag ble Svennis oppringt, og det mistenkes at den uidentifiserte personen ringer for å finne ut av hvor svensken befinner seg til enhver tid.

PLAGES: Sven Göran Eriksson har foreløpig ikke gått til anskaffelse av nytt telefonnummer, men med opptil 10 anonyme oppringninger daglig spørs det om han snart har noe annet valg. Foto: REUTERS
PLAGES: Sven Göran Eriksson har foreløpig ikke gått til anskaffelse av nytt telefonnummer, men med opptil 10 anonyme oppringninger daglig spørs det om han snart har noe annet valg. Foto: REUTERS Vis mer

Likevel har ikke Svennis gått til politiet med saken - foreløpig.

- Vi har ikke politianmeldt det ettersom det ikke finnes noe trusselbilde mot Svennis å ta stilling til. Personen som ringer fremmer jo ingen trusler. Det er bare stille i det andre enden, sier agenten til Aftonbladet.