Hvem skal stoppe Vieri nå, Åge?

I går fikk Claus Lundekvam konstatert brudd i kinnbeinet. Dermed er alle Åge Hareides midtstoppere tvilsomme til Italia-kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det skal i utgangspunktet ta fire uker å lege skaden Lundekvam pådro seg mot Belgia, men han håper sjøl å kunne rekke kampen.

Uansett blir det ingen Southampton-stopper i storslag for Norge i Palermo.Vidar Riseth sa til Dagbladet etter landskampen at han trenger hvile. Det harde kampprogrammet har tatt på den 32 år gamle kroppen, og han kommer til å droppe treningen en liten ukes tid.Ronny Johnsen har ennå ikke funnet seg ny klubb, og takket i forrige uke nei til en korttidskontrakt med Lundekvams Southampton.Og Brede Hangeland har bare spilt én seriekamp siden 4. juli, to siden mai.

-  Ikke gunstig

Disse fire har vært Hareides klare førstevalg. Henning Berg fikk starte mot Wales i sin avskjedskamp, mens Tommy Berntsen fikk sjansen borte mot Singapore i januar. Han har ikke vært aktuell siden.

-  Det er klart at hvis både Vidar og Claus sliter, ja, så er ikke det helt gunstig, sier tidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen til Dagbladet.

Han mener det er ekstra viktig å ha med folk som kan spille skikkelig soneforsvar, og som er trygge. Det manglet til tider mot Belgia, mener han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer