Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hvem skal ut?

Ikke engang Real Madrid aner om de har bruk for David Beckham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Har Real bruk for England-kapteinen? Si din mening! Det spanske mesterlaget er spekket med stjerner. Spesielt på midtbanen. Zinedine Zidane er playmaker og teknisk geni. Claude Makelele er den nødvendige grovarbeideren defensivt, mens Luis Figo har briljert på høyrekanten siden han kom fra Barcelona for to år siden.

  Hvor Beckham passer inn i startelleveren er en gåte. PR-messig sitter han som et skudd.

  - Vi gleder oss til Davids ankomst. Dette er en strategisk signering. Han fremmer merkenavnet vårt. Men jeg er sikker på at Figo alltid skal spille nesten sesong. Spørsmål er hvor Beckham skal spille, sier sportsdirektør Jorgen Valdano.

  Heller ikke trener Vincete del Bosque kan komme opp med et klart svar.

  - Det er for tidlig å si hvor vi skal plassere Beckham. Vi må vente og se. Jeg tror han er den komplette midtbanespilleren. Det betyr at han kan spille i mer enn en posisjon på midten, og at han kan tilpasse seg forskjellige roller, sier treneren.

  Beckham er langt fra garantert en startplass i klubben.

  - Beckham er et fotballsymbol. Vi skal prøve å finne et ideelt sted for ham å spille, men Figo kommer til å være på laget. Jeg håper de kan spille sammen, sier del Bosque.

  Real-legenden Michel tror heller ikke Beckham skyver ut Figo.

  - Luis Figo er sikker på Real laget. Han er på toppen av karrieren og jeg tror ikke Beckham tar plassen hans. Faktisk er Beckhams plass avhengig av hva laget trenger, sier den tidligere landslagslagsspilleren til PA.

  Det er heller ikke sikkert at Beckham får sjansen til å fyre løs på Reals frispark til høsten. Den jobben har til nå Roberto Carlos, Figo og Zidane delt med stort hell.

  Tidligere Barcelona- og Skottland-spiss Steve Archibald sier til BBC 5 i dag at Beckham trolig må endre spillestilen.

  - Det blir ikke snakk om å gi han pasninger på kanten for at han skal slå innlegg. Det blir mer fotballspill. De har mange stjerner, men jeg tror han får starte, sier han.

  (Dagbladet.no)

PÅ REISE:</B> David Beckham og kona Victoria opplevde massehysteri da de ankom Tokyo i natt. 2. juli er de på plass i Madrid.