TIL MAN UTD?: Anders Lindegaard skal ifølge ryktene være ønsket i Manchester United. Foto: Scanpix
TIL MAN UTD?: Anders Lindegaard skal ifølge ryktene være ønsket i Manchester United. Foto: ScanpixVis mer

- Hvem ville ikke dratt til Manchester United?

Lindegaard om interessen.

||| (Dagbladet): Anders Lindegaard har hatt en knallsesong i Aalesund-buret.

Det har blitt lagt merke til internasjonalt, og dansken har blitt koblet til Manchester United. I går skrev Daily Mail at også flere andre klubber var interessert i keeperen.

Lindegaard var i går i aksjon for Aalesund på britisk jord. Det endte med 3-0 i sekken og europa-exit.

- Du trenger ikke være rakettforsker for å forstå hvor viktig denne kampen var for meg, sier Lindegaard til Sky Sports og fortsetter:

- Når vi spiller i Storbritannia, antakelig med et par klubber på tribunen for å se på meg, og vi havner 2-0 under etter 15 minutter, og den andre klubben har ikke et eneste bra skudd på mål resten av kampen. Det var ikke en bra kamp for meg å vise meg frem til verden.

- Når en spiller i skandinavia er det, for meg, en stor drøm å spille utenlands. Spesielt i Premier League og Storbritannia.

På spørsmål om han synes det er spennende at Sir Alex Ferguson angivelig skal være interessert i ham, svarer Lindegaard:

- Selvfølgelig. Hvem ville ikke dratt til Manchester United?

INTERESSERT?: Sir Alex Ferguson signerer autografer i Kansas City. Er skotten interessert i Anders Lindegaard?Foto: Scanpix
INTERESSERT?: Sir Alex Ferguson signerer autografer i Kansas City. Er skotten interessert i Anders Lindegaard?Foto: Scanpix Vis mer