Hvem vinner EM og hvem blir toppscorer?

Dagbladets oddsekspert hjelper deg med vinnerspillene.

Favoritter: Tyskland er blant favorittene til å vinne dette EM. Er bedre offensivt enn defensivt, og spissen Mario Gomez er blant de hete kandidatene til å bli toppscorer. Foto: REUTERS/Fabrizio Bensch
Favoritter: Tyskland er blant favorittene til å vinne dette EM. Er bedre offensivt enn defensivt, og spissen Mario Gomez er blant de hete kandidatene til å bli toppscorer. Foto: REUTERS/Fabrizio Bensch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid spennende og morsomt å spille på vinnerne av de store mesterskapene, men for min del er det ikke givende å levere et spill til for dårlig odds.

I denne enkle spilleguiden får du derfor tips om vinnerkandidatene og til hvilken odds du bør spille på Norsk Tippings Vinneroddsen, som tilbyr spill både på hvilket lag som vinner EM og hvem som blir toppscorer. 

Hvilket lag vinner EM? Det har vært flere overraskelser i EM gjennom tidene. Ikke minst Hellas, som var gedigne outsidere da de vant i 2004. Danskene tok seg den frekkhet å vinne i 1992, selv om de ikke en gang var kvalifisert.

De største favorittene i dette EM er Spania og Tyskland. Det er ikke utenkelig at disse to lagene møtes i finalen. Oddsen på disse lagene i skrivende stund er henholdsvis 4,18 og 3,34 på Vinneroddsen, som er i tråd med markedet for øvrig. Husk at all odds i dette spillet er i konstant endring ut fra hvor mye tipperne satser på hvert utfall. For meg blir så lav odds på begge disse landene for lite i en så jevn konkurranse som fotball-EM.

Nederland kan være en spennende outsider, men 4,20 blir for lavt. Om denne oddsen kryper oppover til rundt 8,00 kan det være verdt å spille, men man må huske at laget er i en tøff gruppe. Frankrike synes å ha stått opp av asken, og kan i skrivende stund kjøpes til rundt 10 i odds hos Norsk Tipping. Det er grei betaling for et lag jeg tror vil nå langt. England har aksept til å spille effektiv, men ikke nødvendigvis vakker, fotball og kan overraske. Står til 14,50 i odds, og bør være rundt der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer