Hvem vinner Premier League 2013/2014?

Send inn ditt tabelltips, og du kan vinne en fotballreise til en verdi av 10 000 kroner.

(Dagbladet): Manchester United vant Premier League i Sir Alex Fergusons siste sesong som manager. Nå har David Moyes tatt over klubben, men kan han forsvare tittelen? Eller vil Mourinho ta Chelsea tilbake til toppen av tabellen?

Nå kan Dagbladets lesere sende inn sitt tabelltips, og stikke av med et reisegavekort på 10 000 kroner.

- Flaks Det var Magne Krogstad Asphjell som tippet best av de drøyt 12000 leserne som sendte inn sitt tips før fjorårets sesongstart.
Han tippet riktig på alle de fire øverste plassene.

- Dette må nok skrives på flakskontoen, sier vinneren av Dagbladets Premier League-tips 2012/2013 da han får nyheten om «seriemesterskapet» og fotballtur til en verdi av 10 000 kroner.

Brukte kort tid 28-åringen fra Oslo er stipendiat i samfunnsøkonomi og jobber med statistikker, men da han leverte tipset foran fjorårssesongen var det ikke yrkeserfaringen som avgjorde. 

- Det var nok det jeg følte i øyeblikket. Tror ikke jeg brukte mange minutter på tipset, sier Asphjell.  

- Jeg er fotballinteressert og ser en del kamper, men jeg har faktisk ikke noe favorittlag i England. Jeg følger Tippeligaen tettere og er Rosenborg-supporter. Det er altoverskyggende, sier Krogstad Asphjell.

Rosenborg-supporter Han får med seg Rosenborgs kamper i Oslo-området og er med trønderslekt på lerkendal og ser RBK når han får mulighet.

- Men det er selvsagt stor stas å vinne en fotballtur til England.

- Jeg har sett Rosenborg på Stamford Bridge, men aldri en Premier league-kamp live. Dette kan bli en god anledning til å ta med meg en som har et favorittlag. Kanskje jeg kommer hjem med sterkere følelser for ett engelsk lag. 

Vinn fotballtur Dagbladets oddsekspert Lars Dybwad gjorde det derimor ikke like bra, og endte opp med 66 poeng. Han hadde likevel tre lag på riktig plassering, inkludert serievinner Manchester United, og serietoer Manchester City.

Hvis du vil være med i konkurransen om å vinne en fotballreise til en verdig av 10 000 kroner kan du gå sende inn ditt tips før første serierunde starter lørdag 17. august.

Alt rett Dagbladet fikk også seks norske fotballspillere til å tippe hvilke fire lag som toppet tabellen ved sesongslutt. Morten Gamst Pedersen tippet riktig på alle de fire på topp.

Markus Henriksen:
1. Manchester City (1)
2. Arsenal (2)
3. Manchester United (2)
4. Chelsea (1)

Morten Gamst Pedersen: 1. Manchester United (0)
2. Manchester City (0)
3. Chelsea (0)
4. Arsenal (0)

Brede Hangeland:
1. Manchester City (1)
2. Manchester United (1)
3. Chelsea (0)
4. Arsenal (0)

Erik Huseklepp: 1. Manchester United (0)
2. Manchester City (0)
3. Chelsea (0)
4. Tottenham (1)

John Arne Riise: 1. Manchester City (1)
2. Manchester United (1)
3. Chelsea (0)
4. Arsenal (0)

Mohammed «Moa» Abdellaoue:
1. Manchester United (0)
2. Manchester City (0)
3. Chelsea (0)
4. Tottenham (1)

• Diskuter gjerne i kommentarfeltet, men alle som vil være med i konkurransen må sende inn sitt tips via tabellen øverst i artikkelen.

TOPP FIRE: Morten Gamst Pedersen tippet de fire øverste plassene riktig i Dagbladet tabellkonkurranse. 
Foto: Krister Sørbø / NTB Scanpix
TOPP FIRE: Morten Gamst Pedersen tippet de fire øverste plassene riktig i Dagbladet tabellkonkurranse. Foto: Krister Sørbø / NTB Scanpix Vis mer