Camilla Herrem og håndball-EM:

- Hver gang telefonen ringer, får jeg makspuls

Tirsdag blir EM-troppen til håndballjentene presentert. For mange, blant annet Camilla Herrem, er spenningen stor.

EM-AKTUELL: Camilla Herremvil være med i EM-troppen som presenteres tirsdag. Det er under et halvt år etter at hun ble mor til Theo. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
EM-AKTUELL: Camilla Herremvil være med i EM-troppen som presenteres tirsdag. Det er under et halvt år etter at hun ble mor til Theo. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Du sover ikke godt om natta.

Camilla Herrem (32) har 223 landskamper på venstrekanten til håndballandslaget. Bare ti spillere har flere. Men den nybakte mammaen fra Sola er sugen på langt flere.

Tirsdag tar landslagssjef Thorir Hergeirsson ut troppen på 16 spillere som får billett til EM i desember. Herrem er spent.

I juli ble Herrem mor til lille Theo. Fem uker seinere var hun tilbake i kamp for Sola. Da var det ingen selvfølge at venstrekanten skulle være i EM-diskusjonen.

Etter en positiv høst - med 28 mål på seks seriekamper - føler Herrem at hun er tilbake i god, gammel form.

- Jeg må snakke for meg selv, for jeg ser meg ikke utenfra. Jeg føler jeg er tilbake på sporet. Farten er tilbake. Hadde du spurt meg for halvannen måned siden, ville jeg vært mer tvilende. Nå er jeg meg selv igjen, sier Herrem til Dagbladet.

Hun debuterte på landslaget tilbake i 2006 og har vært en del av gullgenerasjonen som har sanket medaljer i mesterskap i både EM, VM og OL.

Nå er hun i en ny situasjon etter et halvår med opptrening. De årlige mesterskapene i desember betyr mye for 32-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer