Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hvidt og Ege kan bli superpar

Danskenes keeper vil også til FCK.

Danmarks superkeeper i håndball vil avslutte karrieren i København. Kasper Hvidt (32) blir kanskje klubbkompis med Steinar Ege.

- Jeg vil gjerne spille på et sterkt københavnsk lag. Det er faktisk en like stor drøm for meg som å komme til Barcelona, sier Hvidt til B.T.

Hvidt spilte et fenomenalt EM der han reddet inn et gull til Danmark etter seier mot Kroatia i finalen.

En skadefri Steinar Ege spiller nok noen sesonger til. Skulle Hvidt velge FC København innen den tid, har laget mildt sagt et godt keeperpar å støtte seg til om Ege fortsetter.

FCK satser knallhardt også på håndball. Herrene blir trolig seriemester i år mens Anja Andersen tar over damelaget fra våren av.

(NTB)

VIL TIL KØBEN: Kasper Hvidt var Danmarks nøkkelspiller da de tok EM-gull i Norge i januar. Nå ønsker han å bli klubbkompis med Norges Steinar Ege i FC København. Foto: Scanpix
VIL TIL KØBEN: Kasper Hvidt var Danmarks nøkkelspiller da de tok EM-gull i Norge i januar. Nå ønsker han å bli klubbkompis med Norges Steinar Ege i FC København. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media