Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hvilke ferskinger får sjansen av Drillo?

Tar ut årets siste landslagstropp kl. 12.

HAR MULIGHETEN TIL Å EKSPERIMENTERE: Drillo har hatt som varemerke å presentere en overraskelse eller to i sine landslagstropper, men vi har sett lite til akkurat det i høst. I dag tar han ut troppen til privatlandskampen mot Sør-Afrika 10. oktober - og da er sannsynligheten stor for at vi får se noen nye ansikter. 
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
HAR MULIGHETEN TIL Å EKSPERIMENTERE: Drillo har hatt som varemerke å presentere en overraskelse eller to i sine landslagstropper, men vi har sett lite til akkurat det i høst. I dag tar han ut troppen til privatlandskampen mot Sør-Afrika 10. oktober - og da er sannsynligheten stor for at vi får se noen nye ansikter. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer

|||• Dagbladet.no er på plass på Ullevaal Stadion og følger landslagsuttaket direkte fra klokka 12.

(Dagbladet.no): For tre uker avsluttet Norge sin VM-kvalifisering med å slå med å slå Makedonia 2-1 på Ullevaal. Det er ikke nok til å sende oss til Sør-Afrika neste år - men 10. oktober kommer i hvert fall Sør-Afrika på besøk til oss.

Det er ventet at landslagssjefen vil bruke privatkampen til å la noen nye koster prøve seg - av typen Vadim Demidov og Harmeet Singh - samtidig som Drillo er opptatt av å bevare sin gode Ullevaal-statistikk (32 kamper uten tap) og avslutte landslagsåret på en verdig måte.

- Jeg er ikke misfornøyd med resultatene i år. Vinner vi mot Sør-Afrika i oktober, kommer vi ut med 5-2-2. Jeg tror det er en del år siden det var så bra, sa Drillo etter kampen mot Makedonia.

De to tapene har kommet mot Nederland og nettopp Sør-Afrika, mens uavgjortkampene borte mot Makedonia og Island var det som knuste VM-drømmen.

Seirene kom borte mot Tyskland, og hjemme mot Finland, Skottland og Makedonia.

Drillo selv føler at bragden i Düsseldorf gjorde ham litt naiv.

- Før den kampen jobbet vi bare med defensiv struktur og organisering, og det satt veldig godt. Kanskje tok jeg det litt for gitt at det skulle sitte også videre, for det har vært veldig variabelt, sier han.

Gjennom høsten har ikke Drillo lagt skjul på at han ønsker å fortsette som landslagssjef også etter at kontrakten utgår 1. desember. Før 1-1-kampen mot Island sa han til Dagbladet at det vil være «rart om det ikke er en selvfølge at jeg blir tilbudt jobben».

I så måte svekker han neppe sjansene sine med en overbevisende forestilling mot Sør-Afrika.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling