Hvilken klubb elsker du?

Stem fram klubben i ditt hjerte og gi den et økonomisk løft!

(Dagbladet.no): I Norge er det mer enn 7600 idrettsklubber. Du har et spesielt hjerte for èn av dem. Derfor ønsker Dagbladet.no, i samarbeid med Norges Idrettsforbund og Norsk Tipping, å kåre Norges mest populære klubb.

Og for å gjøre dét trenger klubbene din hjelp ved at du stemmer dem fram.

Her finner du lista over alle klubbene i Norge. Framgangsmåten er svært enkel. Finn fram til klubben i ditt hjerte, og stem.

Idrettslagene er delt inn i fire forskjellige kategorier, og vinneren i hver kategori blir belønnet med utstyr til en verdi mellom 25 og 100 000 kroner. Det kommer godt med i ethvert idrettslag.

Ekstra premie

Vi arrangerer KLUBBEN I MITT HJERTE fordi vi ønsker å styrke de gode klubbmiljøene rundt omkring i hele landet. Å drive idrett sammen oppdrar til å tenke på fellesskapet før oss selv. Denne nestekjærligheten gir et varmere og rausere samfunn.

I den sammenhengen arrangerer vi også en spesialkategori vi har kalt HJERTEROMSPRISEN. Prisen skal hedre en klubbarbeider som viser spesiell omsorg for fellesskapet i sin klubb, og arrangeres i samarbeid med årets tv-aksjon.

Har du kandidater til Hjerteromsprisen, sender du dem på e-post til hjerterom@dagbladet.no.

Hvilken klubb elsker du?

Du kan stemme på KLUBBEN I DITT HJERTE frem til fredag 22.oktober kl.12.00.

Hvilken klubb elsker du?