Hvilken klubblogo er Norges fineste?

Glem hva VIF-fansen mener. Stem selv!

(Dagbladet.no): I går fortalte vi deg om logokåringen til supportersiden «Vålerenga på nett» (VPN).

De hadde plukket ut en jury med grei grafisk kompetanse, men høyst diskutabel habilitet når det gjaldt klubbpreferanser. To av de fire i juryen hadde «større eller mindre følelser for Vålerenga» ifølge vpn.no.

Dermed var det kanskje ikke så overraskende at de kåret Vålerenga-logoen til den fineste.

Det var heller ikke noen bombe at debatten som fulgte under vår artikkel om kåringen ble akkurat så opphetet, ufin og usaklig som bare en fotballdebatt kan bli.

Fotball er tross alt den viktigste av alle verdens uviktige ting.

Bånd mellom VIF og DB?

Noe spesielt sjokk er det heller ikke at vi blir anklaget for å være Vålerenga-supportere her i huset. Nå er det sikkert riktig at enkelte ansatte i Dagbladet.no liker Oslo-klubben, det er tross alt her vi bor.

Men vi vil ikke ha hengende på oss beskyldninger som denne fra signaturen «AS»:

DU BESTEMMER: Hvilken fotballklubb har den fineste logoen. Velg mellom alle fjorårets Tippeliga-lag og nyopprykkede Stabæk og Sandefjord. Montasje: Dagbladet.no
DU BESTEMMER: Hvilken fotballklubb har den fineste logoen. Velg mellom alle fjorårets Tippeliga-lag og nyopprykkede Stabæk og Sandefjord. Montasje: Dagbladet.no Vis mer

«Dette viser med all tydelighet båndene mellom Dagbladet og Vålerenga, og måten Vålerenga får gratis reklame dag ut og dag inn.

Dagbladet har lenge fungert som Vålerengas store reklamekanal.»

Bruk stemmeretten!

I den grad det er nødvendig, går vi derfor i oss selv, og lar våre kjære kritikere og lesere selv avgjøre saken. Slutt å syte, bruk heller din demokratiske rett til å stemme:

Hvilken logo mener DU er den fineste i Norge?

Til alle dere som er så redde for partiskhet: Gå foran med et godt eksempel, la klubbfølelsene dine ligge mens du vurderer logoene på denne siden!

Det går an å være ekte supporter og samtidig misunne en annen klubb den vakre logoen deres.

Godt valg!

PS: VPN var seint ute med resultatene fra sin kåring, og hadde bare med fjorårets Tippeliga-klubber. De utelot eplekjekt nyopprykkede Sandefjord og Stabæk, som de ufint kaller «to klubber som er moro å ignorere». Sånn er selvsagt ikke vi. Vi lar både de nedrykkede og de nyopprykkede være med i et anfall av akutt raushet.

Avstemningen er avsluttetAvstemningen er avsluttet