BEGGE VEIER:  Cesc Fabregas har gått fra Barcelona til Arsenal og omvendt. De to klubbene har foretatt en rekke gjennom overganger seg i mellom gjennom årene. Hvilken mener du er den beste? Foto: Manuel Blondeau/NTB Scanpix.
BEGGE VEIER: Cesc Fabregas har gått fra Barcelona til Arsenal og omvendt. De to klubbene har foretatt en rekke gjennom overganger seg i mellom gjennom årene. Hvilken mener du er den beste? Foto: Manuel Blondeau/NTB Scanpix.Vis mer

Hvilken overgang mellom Arsenal og Barcelona har vært den beste for kjøpende klubb?

I kveld møtes klubbene som elsker å selge til hverandre.

(FourFourTwo): Tirsdag kveld møtes de. Arsenal og Barcelona. De to klubbene har vært tett koblet de siste årene. Ikke bare har de to klubbenes spillestil vært kjent som den samme, en rekke overganger mellom de klubbene har funnet sted. 

Thierry Henry dro fra England til Spania. Marc Overmars dro motsatt vei. Hector Bellerin fikk aldri sjansen på Barcelona. Nå er han fast hos Arsenal. Samme med Jon Toral som Arsenal snappet opp fra Barca-akademiet.

Det har vært mye mellom de to klubbene. Så mye at Cesc Fabregas faktisk har gått begge veier.

Vel, hvilken overgang mellom de klubbene mener du er den beste? Hva er den mest innflytelsesrike? Vi vil ha din mening. Gi din stemme i avstemningsboksen under!