Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvilket dop går du på, Magne?

Steffen Iversens sms til Hoseth.

TIDLIGERE LAGKAMERATER: Steffen Iversen og Magne Hoseth spilte sammen i Vålerenga i 2005. Etter hattricket mot Start lurte Iversen hva den tidligere lagkameraten gikk på. Foto: Arnt E. Folvik / DAGBLADET.
TIDLIGERE LAGKAMERATER: Steffen Iversen og Magne Hoseth spilte sammen i Vålerenga i 2005. Etter hattricket mot Start lurte Iversen hva den tidligere lagkameraten gikk på. Foto: Arnt E. Folvik / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var etter gårsdagens praktkamp mot Start, hvor Hoseth scoret hattrick på litt over sju minutter, at Iversen spøkefullt lurte på hva slags medikamenter 29-åringen gikk på.

- Steffen sendte meg en melding og lurte på hvilket dop jeg gikk på, sier en lattermild Hoset til Rbnett.

I går varslet Drillo at det kunne bli aktuelt å hente inn Molde-playmakeren til kampen mot Skottland.

Overfor Dagbladet bekrefter Drillo at han angrer på at Hoseth ikke var med i utgangspunktet.

- Ja, jeg kan vel si jeg angrer. Om han spiller slik som i dag fremover, er han i alle fall med til neste landslagsuttak, uttaler Drillo i dagens papirutgave av Dagbladet.

Etter ett år i FC København fikk Hoseth 20 kamper for Vålerenga, før ferden gikk videre til Molde i 2006.

Landslagssjefen beskriver midtbanespilleren som genial, og mener 29-åringen ikke fikk nok sjanser som Vålerenga-spiller.

- Jeg er én av dem som mener Magne fikk i underkant med spilletid i Vålerenga. I dag var han kjempegod. Magne er genial på dette med å vurdere medspilleres muligheter for å gå i bakrom, sa Drillo etter gårsdagens kamp.

Med hattrick på litt over sju minutter, scoret Hoseth sine tre mål raskere enn lagkamerat og United-klare Mame Biram Diouf.

- Brukte jeg bare litt over sju minutter? Ha, ha, Mame skal til Suckers United, flirer Hoseth.

AKTUELL: Magne Hoseth er førstemann på lista om Drillo får forfall til Skottland-kampen. Her fra pressesonen etter praktkampen mot Start i går. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
AKTUELL: Magne Hoseth er førstemann på lista om Drillo får forfall til Skottland-kampen. Her fra pressesonen etter praktkampen mot Start i går. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!