Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hvilket er VMs flotteste mål så langt?

Se kandidatene.

(Dagbladet.no:) VMs 17 første kamper er unnagjort, og alle lagene har vist seg fram.

Vi har sett flere målrike kamper allerede, og mange av målene er av høyeste klasse. Slike mål vi skal få servert i et VM. Slike mål bare verdens beste fotballspillere klarer å score.

Mål som det Philipp Lahm scoret i Tysklands åpningskamp mot Costa Rica, da han fra skrått hold banket ballen opp i krysset. Der og da roet tyskerne seg litt. For presset var stort, og usikkerheten enda større.

Men slike mål roer nerver og øker optimismen.

Kakas fulltreffer

Torsten Frings 4-0-mål var heller ikke verst. Det var heller ikke forspillet og Arjen Robbens matchvinnerscoring mot Serbia og Montenegro.

Eller hva med Kakas fulltreffer mot Kroatia og Andrea Pirlos langskudd mot Ghana.

Fernando Torres banket inn 4-0 mot Ukraina, etter et nydelig forarbeid av Carles Puyol.

DRØMMETREFF: Philipp Lahm traff godt da han scoret VMs første mål. Foto: REUTERS
DRØMMETREFF: Philipp Lahm traff godt da han scoret VMs første mål. Foto: REUTERS Vis mer

Dagbladet.no gir deg animasjoner av alle målene, slik at du kan se de om og om igjen. Fra en rekke vinkler. Du kan følge ballen, se scoringen fra keepers synsvinkel eller rett og slett se forarbeidet fra et fugleperspektiv.

Debatt

Hvilket er VMs flotteste mål så langt?

Hvilket er VMs flotteste mål så langt?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling