KJENNER DU IGJEN UTØVEREN? Sjekk ut de tre alternativene lenger ned på siden. Plukker du rett er du med i konkurransen om en OL-reise for to. Obs! Utøverne har ingenting med konkurransen å gjøre. Fotomontasje: Kjell Erik Berg / NTB Scanpix
KJENNER DU IGJEN UTØVEREN? Sjekk ut de tre alternativene lenger ned på siden. Plukker du rett er du med i konkurransen om en OL-reise for to. Obs! Utøverne har ingenting med konkurransen å gjøre. Fotomontasje: Kjell Erik Berg / NTB ScanpixVis mer

Hvilket norsk OL-håp er dette?

Svar og du kan vinne OL-tur til 100 000.

(Dagbladet): 7. februar tennes OL-ilden inne på Fisht-stadion foran 40 000 tilskuere i Sotsji.

Så venter 98 øvelser innen 15 idretter, i løpet av 17 dager.

Hvilket norsk OL-håp er dette?

Dette kan du selv oppleve på nært hold.

I samarbeid med Panasonic deler Dagbladet ut én OL-tur for to personer til de olympiske leker på russisk jord ved Svartehavet til vinteren. Verdi: 100 000 kroner.

Hvem er det du ser på bildet øverst på skjermen, i puslespillutgave?

A. Therese Johaug B. Heidi Weng C. Marit Bjørgen

Panasonic har vært olympisk partner i mer enn 20 år og leverer en VIP-reise i perioden 14. til 18. februar, der fly, opphold, mat og OL-billetter er inkludert. Bare reise til lokal flyplass i Norden bekostes av premievinnere. Se også presentasjon og bilder av fire nordiske utøvere på Panasonic View.

Du trenger bare å svare på ett spørsmål, i en eller flere av fire delkonkurranser, for å skape vinnersjanser.


I dag handler det om ei alpinjente du må gjenkjenne på bildet over.


OBS! Panasonic forbeholder seg retten til å lagre kontaktinformasjon til deltakerne. Er du under 18 år må foresatte samtykke til deltakelsen. Vinnere blir kontaktet på telefon. Konkurransen løper til 8. desember.