KJENNER DU IGJEN UTØVEREN? Sjekk ut de tre alternativene lenger ned på siden. Plukker du rett er du med i konkurransen om en OL-reise for to. Obs! Utøverne har ingenting med konkurransen å gjøre. Fotomontasje: Kjell Erik Berg / NTB Scanpix
KJENNER DU IGJEN UTØVEREN? Sjekk ut de tre alternativene lenger ned på siden. Plukker du rett er du med i konkurransen om en OL-reise for to. Obs! Utøverne har ingenting med konkurransen å gjøre. Fotomontasje: Kjell Erik Berg / NTB Scanpix Vis mer

Hvilket norsk OL-håp er dette?

Svar og du kan vinne OL-tur til 100 000.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 7. februar tennes OL-ilden inne på Fisht-stadion foran 40 000 tilskuere i Sotsji.

Så venter 98 øvelser innen 15 idretter, i løpet av 17 dager.

Hvilket norsk OL-håp er dette?

Dette kan du selv oppleve på nært hold.

I samarbeid med Panasonic deler Dagbladet ut én OL-tur for to personer til de olympiske leker på russisk jord ved Svartehavet til vinteren. Verdi: 100 000 kroner.

Hvem er det du ser på bildet øverst på skjermen, i puslespillutgave?

A. Therese Johaug B. Heidi Weng C. Marit Bjørgen

Panasonic har vært olympisk partner i mer enn 20 år og leverer en VIP-reise i perioden 14. til 18. februar, der fly, opphold, mat og OL-billetter er inkludert. Bare reise til lokal flyplass i Norden bekostes av premievinnere. Se også presentasjon og bilder av fire nordiske utøvere på Panasonic View.

Du trenger bare å svare på ett spørsmål, i en eller flere av fire delkonkurranser, for å skape vinnersjanser.


I dag handler det om ei alpinjente du må gjenkjenne på bildet over.


OBS! Panasonic forbeholder seg retten til å lagre kontaktinformasjon til deltakerne. Er du under 18 år må foresatte samtykke til deltakelsen. Vinnere blir kontaktet på telefon. Konkurransen løper til 8. desember.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer