Gjermund Eggen ble helt med tre VM-gull

Hvinende kvinner rev av Gjermund Eggen alt de kunne av klesplagg

- Det var temmelig vilt ja, sier skihelten (77) fra Kollen-VM i 1966.

ENORMT POPULÆR: Gjermund Eggen ble dyrket som en rockestjerne. Her er det skuespiller Carol Atkins, hovedrolleinnehaveren i serien Familien Ashton som også naglet norske TV-seere til sofaen som får en klem av den norske skihelten. Foto: NTB / Scanpix
ENORMT POPULÆR: Gjermund Eggen ble dyrket som en rockestjerne. Her er det skuespiller Carol Atkins, hovedrolleinnehaveren i serien Familien Ashton som også naglet norske TV-seere til sofaen som får en klem av den norske skihelten. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det har aldri vært noen i nærheten av en rockestjerne i skisporet som Gjermund Eggen. Han var den eneste virkelige rockestjerna.

Ordene kommer fra en annen skilegende.

Pål Gunnar Mikkelsplass forteller at det var kaotiske tilstander etter at den ganske ukjente skiløperen fra Engerdal hadde vunnet tre VM-gull i Kollen i løpet av noen hektiske dager i 1966.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer