Hvis Adam får realisert VM-drømmen, drysser det Fifa-penger på Godset

Men når blir han pappa?

HØYDEPUNKTER I KØ: Adam Larsen Karasey tenker ikke så mye på VM akkurat nå. Da er han mer opptatt av å gjøre det best mulig for Strømsgodset - og på å forberede pappatilværelsen. Foto: Jacques Hvistendahl
HØYDEPUNKTER I KØ: Adam Larsen Karasey tenker ikke så mye på VM akkurat nå. Da er han mer opptatt av å gjøre det best mulig for Strømsgodset - og på å forberede pappatilværelsen. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MARIENLYST (Dagbladet): Tippeligaen er i gang, men åpningsseieren over Start vil på ingen måte bli stående som det største høydepunktet for Adam Larsen Kwarasey i 2014. Ikke bare på grunn av feilen han gjorde etter ti minutter:

Som landslagskeeper for Ghana vil han store deler av mai og juni - og juli også, om alt går som han drømmer om - være opptatt med fotball-VM.

- Jeg gleder meg, selvsagt. Det blir en stor opplevelse, sier Kwarasey.

- Men jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det. Det er mange andre ting som er like viktig akkurat nå. Som Strømsgodset. Og så er det hjemmebanen.

Pappa i juni Med «hjemmebanen» snakker han ikke om anlegget vi sitter på, Marienlyst. Han snakker om den viktigste hjemmebanen. Om to uker flytter han og samboeren Malin til ny leilighet i Oslo. Hun er gravid i sjuende måned, og termin er 4. juni. På det tidspunktet er Ghanas tropp for lengst samlet til VM-forberedelser.

- Vi var på ultralyd mandag, og det så veldig bra ut. Han var stor, noen hundre gram over normalvekta, sier den stolte, vordende far, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer