- RIKTIG VALG: Det tok litt tid før Lars Bohinen (45) bestemte seg for å bli trener, men Sandefjord-sjefen er godt fornøyd med valget han tok. - Men jeg angrer litt på at jeg ikke bestemte meg tidligere, sier han til Dagbladet. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
- RIKTIG VALG: Det tok litt tid før Lars Bohinen (45) bestemte seg for å bli trener, men Sandefjord-sjefen er godt fornøyd med valget han tok. - Men jeg angrer litt på at jeg ikke bestemte meg tidligere, sier han til Dagbladet. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

- Hvis alle bare hadde gjort som jeg sa hele tida, så hadde det vært greit

Lars Bohinen om den frustrerende trenerrollen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Er først et mål nådd, setter jeg meg nye. Det er aldri tilfredsstillende å være «sånn midt på treet». Når jeg sier at jeg vil bli best, mener jeg virkelig best, sier 17-åringen Lars Bohinen.

Året var 1987. Mannen som seinere blir en viktig del av den gylne norske generasjonen på 1990-tallet hadde spillerkarrieren foran seg. Han utstrålte en voldsom selvtillit i intervjuet med Aftenposten.

Nå sitter han i en litt for dyp lenestol på en kafé, en langpasning fra majorstukrysset i Oslo sentrum.- Er du den samme nå, nesten 30 år seinere?

- Innstillingen er den samme. Jeg er fortsatt opptatt av å bli best, men jeg er ikke like skråsikker. I 1987 var jeg en ubekymret 17-åring som var full av pågangsmot og ambisjoner. Jeg så tydeligvis ingen farer eller begrensninger, og akkurat det er annerledes nå. Nå lever jeg mer med tvil. Verden er litt mer komplisert, sier Bohinen til Dagbladet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn