Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hvis dere har en kul tribunesang, kan du vinne TV til 20 000

Send inn video og vær med i konkurransen.

• Du deltar i kåringen ved å sende inn din video til tribunesang@gmail.com

(Dagbladet): Nå er det bare noen dager igjen av innsendingsfasen i kåringen «Norges beste tribunesang». På mandag går fristen ut.

Vi vil gjerne se de beste, kuleste, morsomste sangene til din supporterklubb. Videoen trenger ikke være fra denne helga, det er selvfølgelig mulig å sende inn fra tidligere kamper også.

De siste to ukene har vi fått bidrag fra flere steder i landet, men det er fortsatt en del grupper som ikke er representert ennå.

Slik deltar du Du og dine deltar ved at du filmer supportergjengen under din favorittsang, med enten kamera eller mobilen. Du kan stå midt blant de syngende, eller du kan filme fra langsida.

image: Hvis dere har en kul tribunesang, kan du vinne TV til 20 000

Dere kan sende inn videoer fram til 17. september.

Deretter vil juryen plukke ut et finaleheat, som blir med inn i den siste uka. Leserne stemmer på sine favoritter, og juryen plukker ut sine. Når vinnersangen skal kåres teller både leserne og juryens stemmer lik.

image: Hvis dere har en kul tribunesang, kan du vinne TV til 20 000

Juryen består av: Joachim Walltin (leder av spillerorganisasjonen NISO og tidligere Tippeliga-spiller), Audun Kjelstrup (leder av Norsk supporterallianse) og Tom Stalsberg (reportasjeleder i Dagbladet, tidligere musikkanmelder og Bakrommet-ansatt).

TV og trofé Alle som sender inn et bidrag er med i trekningen av en 55 tommers Sony-TV. Samtidig vil supporterklubben som stikker av med den gjeve prisen få et trofé som kan plasseres bak ønsket bardisk.

Du deltar ved å sende inn din video til tribunesang@gmail.com

Dersom videofila er for stor til å nå gjennom på vanlig epost, anbefaler vi deg å sende den via Filemail.com (eller tilsvarende tjeneste).

Husk navn og telefonnummer, og skriv også sangteksten i eposten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media