Du leser nå Dagbladet Pluss

- Hvis det er èn ting Henrik hater, så er det å tape. Spesielt mot meg

Nå jakter friidrettsbrødrene Henrik (22) og Filip Ingebrigtsen (20) nye rekorder.

PROFILER: Filip og Henrik Ingebrigtsen har hatt vist storform på friidrettsbanen og de har i alle år presset hverandre. Foto: FREDRIK Ø. SANDBERG
PROFILER: Filip og Henrik Ingebrigtsen har hatt vist storform på friidrettsbanen og de har i alle år presset hverandre. Foto: FREDRIK Ø. SANDBERGVis mer

(Dagbladet): - Hvis det er èn ting Henrik hater, så er det å tape. Spesielt mot meg, sier Filip Ingebrigtsen.

Storebror Henrik har siden EM-gullet på 1 500 meter i 2012 blitt en av Norges aller største friidrettsnavn. Broren Filip er en av de store kometene og tok NM-gull på samme distanse tidligere i år.

Brødrene blir stadig mer populære og i går signerte de en ettårsavtale med Subaru Norge.

Men de har fortsatt mye å bevise, ifølge dem selv.

- Neste år blir ennå bedre, sier Henrik.

Vinnerinstinkt

De trener to ganger om dagen, på formiddagen og på kvelden. Det er ikke tilfeldig at de er blitt to av Norges mest kjente aktive idrettsbrødre.

- Vi presser hverandre og vinnerinstinktet gjør at vi hele tiden er skjerpet. Vi konkurrerer i alt, men yatzy og bowling er noe jeg har gitt opp. Å trene sammen er ikke avgjørende, men det er en fordel vi får hver dag, sier Henrik.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.