MILJØSKIFTE: Steven Gerrard ble presentert som Los Angeles Galaxy-spiller i California i går. Foto: AP / Damian Dovarganes / NTB Scanpix
MILJØSKIFTE: Steven Gerrard ble presentert som Los Angeles Galaxy-spiller i California i går. Foto: AP / Damian Dovarganes / NTB ScanpixVis mer

- Hvis det er noen av dere som tror jeg er her på ferie, vil jeg bevise at dere tar feil

Gerrard på plass i USA.

Steven Gerrard avviser at han trapper ned fotballsatsingen ved å spille for Los Angeles Galaxy. Midtbanespilleren vil bli i sin nye klubb så lenge som mulig.

Etter 17 sesonger i Liverpool, bestemte 35-åringen seg tidligere i år for å pakke sakene sine og ta med seg familien til USA.

Flere har antatt at engelskmannen ønsket å sikre seg en solid lønning på tampen av karrieren ved å spille i USA. I går avviste Gerrard påstandene da han ble presenterte for den amerikanske pressen.

- Jeg hadde muligheten til å bli i Premier League eller andre klubber i Europa, men jeg vil ikke konkurrere mot Liverpool. Hvis det er noen av dere som tror jeg er her på ferie og en siste lønningsslipp, vil jeg bevise at dere tar feil snart, sa Gerrard.

Den tidligere landslagskapteinen håper å fortsette karrieren en god stund til.

- Jeg ser fram til å bli her så lenge som mulig. Jeg elsker Liverpool, byen, og jeg vil savne den noen ganger. Jeg er en Scouser og jeg er stolt av det, men jeg vil gi barna mine en mulighet til å bo på et nytt sted.

Gerrard får trolig sin debut 17. juli. Da spiller LA Galaxy mot San Jose i Los Angeles.

(NTB)