- Hvis det skjer, kan vi knekke ut i latter eller begynne å kjefte på hverandre

Brødrene Bø om drømmescenarioet.

DRØMMER OM BRØDREDUELL: Johannes Thingnes Bø (t.v.) og Tarjei Bø har en drøm om å møtes på siste skyting i en viktig fellesstart. Her er de to brødrene i Ruhpolding tidligere i år. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DRØMMER OM BRØDREDUELL: Johannes Thingnes Bø (t.v.) og Tarjei Bø har en drøm om å møtes på siste skyting i en viktig fellesstart. Her er de to brødrene i Ruhpolding tidligere i år. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SJUSJØEN (Dagbladet): Hvis Tarjei Bø (27) og Johannes Thingnes Bø (22) kommer likt inn til siste skyting i VM-fellesstarten kan alt skje. Det tror de i hvert fall selv.

Tiril Eckhoff var klart best av de norske jentene, mens Tarjei Bø var sterkest av de norske gutta under åpningshelga i skiskyting. Storebror Bø sikret seg en 2. plass på lørdagens sprint, og i går gikk han inn til 3. plass, etter en helt enorm sisterunde.

Lillebror Johannes Thingnes Bø slet mer, spesielt på grunn av de vanskelige skyteforholdene på Natrudstilen. I går ble han nummer 22 etter seks strafferunder, og lørdag gikk han inn til en 6. plass.

Drømmescenario Vi skal imidlertid ikke legge altfor mye i det som har skjedd i helga. Verdenscupstarten i Östersund går først neste uke, og det er der vi virkelig kommer til å se hvordan skiskytterne ligger an før VM på hjemmebane i mars.

Og apropos VM:

Dagbladet skisserte nemlig opp et småfrekt scenario for brødrene Bø i løpet av helga: Hva skjer hvis de to kommer inn sammen, langt foran konkurrentene, til siste skyting under VM-fellesstarten i Holmenkollen søndag 13. mars?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer