- Hvis det var hands, må jeg ha sett på en annen TV enn dere

Dalglish mener Suarez og Liverpool ble snytt.

HANDS?: Luis Suarez vant duellen med Gary Caldwell på streken, men dommer Lee Mason mente han gjorde det ved hjelp av armen og annullerte målet. Foto:  AFP PHOTO/IAN MacNICOL
HANDS?: Luis Suarez vant duellen med Gary Caldwell på streken, men dommer Lee Mason mente han gjorde det ved hjelp av armen og annullerte målet. Foto: AFP PHOTO/IAN MacNICOLVis mer

Liverpool - Wigan 1-2

(Dagbladet): Etter en katastrofal førsteomgang gikk Liverpool rett i strupen på Wigan etter pause i går:

Bare minuttet inn i 2. omgang utliknet Luis Suarez til 1-1 med en lekker styring, og så kriget samme mann inn 2-1 kort tid etterpå. Men midt i feiringen oppdaget Liverpool-spissen at dommer Lee Mason sto inne i målgarden og pekte utover: Scoringen var annullert for hands (her kan du se situasjonen).

I duell med Gary Caldwell på streken mente Mason at Suarez brukte armen til å skyve ballen over streken, og han dro også opp det gule kortet for usportslig opptreden.

Kenny Dalglish var dypt uenig både i annulleringen og det gule kortet.

- Hvis det var hands, må jeg ha sett på en annen TV. Målet skulle ikke vært annullert. Jeg mener ballen traff ham i skuldra idet han forsøkte å vinne duellen. Og at han fikk gult kort i tillegg? Det var urettferdig, han gikk for ballen, sa Liverpool-manageren ifølge Daily Mail.

- Det var klar hands
Wigan-manager Roberto Martinez har en helt annen regelfortolkning enn Dalglish, og minner samtidig om at Suarez har en fortid med usportsligheter.

- Jeg har sett reprisene, og det er en klar hands. Alle vet at Suarez er en ekspert når det gjelder å få frispark og lage gunstige situasjoner for seg selv. Lee Mason var veldig sterk, og det måtte han være, sier Martinez.

Wigan fikk også et straffespark på Anfield, da Martin Skrtel traff Victor Moses i ansiktet idet han skulle klarere. Moses måtte forlate banen kort tid etterpå.

FEIRING TIL INGEN NYTTE: Suarez og lagkameratene jublet på sidelinja, helt til de plutselig oppdaget at Lee Mason sto inne i målgården og pekte utover. Foto: REUTERS/Phil Noble
FEIRING TIL INGEN NYTTE: Suarez og lagkameratene jublet på sidelinja, helt til de plutselig oppdaget at Lee Mason sto inne i målgården og pekte utover. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

I stedet for at Suarez ble tomålsscorer og Liverpool gikk opp til 2-1, scoret Gary Caldwell for gjestene og sørget for Wigans første seier på Anfield i Premier League-historien.

Skylder på slitasje
Det var de helrødes femte tap på de seks siste seriekampene, og om serien hadde startet 1. januar, ville Liverpool ligget på tredje sisteplass på tabellen.

Bare fem av 15 ligakamper på Anfield er vunnet denne sesongen. Ifølge Daily Mail er Liverpool inne i sin verste periode siden 2005.

Dalglish mener det er slitasje som er den viktigste årsaken til de svake resultaene.

- Når du spiller søndag - onsdag - lørdag, sliter det på spillerne. Om det er prisen man må betale for suksess, eller resultatet av et krevende TV-oppsett, vet jeg ikke. Vi er skuffet over at sistepasningen ikke var god nok når vi var i gode posisjoner. Skriv det på kontoen for slitasje, sier Dalglish.

SLITNE SPILLERE: Kenny Dalglish sier spillerne hans merker påkjenningen av å spille søndag - onsdag - lørdag. Foto:  AFP PHOTO/IAN MacNICOL
SLITNE SPILLERE: Kenny Dalglish sier spillerne hans merker påkjenningen av å spille søndag - onsdag - lørdag. Foto: AFP PHOTO/IAN MacNICOL Vis mer