Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvis du har noe å si, så si det opp i ansiktet mitt

Reals stjernekeeper angriper Mourinho.

TØFT:  Real Madrid og trener José Mourinho sliter med å levere gode nok prestasjoner denne sesongen. Da begynner det som kjent å murre i en fotballklubb av dette kaliberet. Foto: NTB Scanpix
TØFT: Real Madrid og trener José Mourinho sliter med å levere gode nok prestasjoner denne sesongen. Da begynner det som kjent å murre i en fotballklubb av dette kaliberet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ting har ikke vært på stell i Real Madrid denne sesongen. Tredjeplass i Primera Division - og cuptap onsdag - skaper høye bølger på Estadio Santiago Bernabéu.

El Pais rapporterer i dag om murring mellom trener José Mourinho og spillergruppa med keeper Iker Casillas i spissen. Dette har landets aviser for så vidt gjort tidligere, men nå skal murringen har høynet i styrke.

Uheldig trend
Årsaken er det som skjedde i cupkampen på Estadio Benito Villamarin onsdag. Real Madrid tapte 2-1 for Celta Vigo i den første kampen i åttendedelsfinalen. Med andre ord: Sjansen for avansement er fortsatt til stede, men tapet føyer seg inn i en uheldig trend.

Avisa El Pais mener å vite at spillerne er misfornøyde med at Mourinho kritiserer dem offentlig. Blant annet uttalte han etter 2-1-tapet for Getafe i andre serierunde at nøkkelspillere manglet konsentrasjon.

På treningen torsdag skal det - stadig ifølge El Pais - ha vært en hissig ordveksling mellom Mourinho og Casillas.

Sisteskansen freste:

- I offentligheten biter jeg tunga av meg - til det beste for klubben. Gjør det samme! Hvis du har noe å si, så si det opp i ansiktet mitt.

Unnvikende
Avisa skriver at Mourinho bare smilte og var unnvikende. Men etter cuptapet for Celta Vigo var han klar på at flere av spillerne ikke leverte varene.

Real Madrid ligger hele elleve poeng bak Barcelona når 15 serierunder er spilt. I tillegg er byrivalen Atletico Madrid nummer to - på plassen foran i La Liga - hvilket river opp smertefulle sår i den spanske hovedstaden.

IKKE FORNØYD:  Keeper Iker Casillas ber trener José Mourinho besinne seg offentlig. Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Keeper Iker Casillas ber trener José Mourinho besinne seg offentlig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette førte blant annet til en bisarr forestillingen før byoppgjøret 1. desember. 40 minutter før bataljen skulle blåses i gang, gikk Mourinho ut på Estadio Santiago Bernabéu. De som ville pipe, kunne pipe. De som ville juble, kunne juble.

Under kampen forventet «The Special One» uansett full oppslutning om laget.

«Mourinho-fiendene» hørtes omtrent ikke på Bernabéu denne kvelden. Ryker laget ut av Champions League før finalen, kan det imidlertid fort se annerledes ut.

En trener i Spania sitter som regel til supporterne begynner å vifte med hvite tørkle.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!