- Hvis du ikke åpner døra di, så slår jeg den inn

Serena Williams' beskjed til Caroline Wozniacki.

BESTEVENNER: Serena Williams betydde mye for danske Caroline Wozniacki etter bruddet med golfkjæresten. Foto: Monica Schipper / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
BESTEVENNER: Serena Williams betydde mye for danske Caroline Wozniacki etter bruddet med golfkjæresten. Foto: Monica Schipper / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bruddet mellom den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki og den irsk golferen Rory McIlroy er muligens årets mest omtalte brudd.

Superparet gikk fra hverandre i mai, etter at golferen fikk kalde føtter da invitasjonene til deres forestående bryllup ble sendt ut. Bruddet var at det ikke så trivelige slaget, og iren brøt forlovelsen over en tre minutter lang telefonsamtale med tennisspilleren.

- Det er som om noen dør rett foran deg, fortalte danske Wozniacki da hun snakket om bruddet i august.

I en TV-dokumentar som sendes på dansk TV i kveld, forteller 24-åringen om hvor mye bestevenninnen, og verdens beste tennisspiller, Serena Williams, har betydd for henne i sorgen, skriver danske BT.

- Slår inn døra Men rett etter bruddet måtte Williams presse seg på for å komme gjennom til dansken.

- Hun har betydd veldig mye for meg. Hun var nok den første som ringte meg etter at nyheten om bruddet ble kjent, minnes den danske 24-åringen.

Wozniacki forteller at det gikk så langt at den amerikanske tennisspilleren måtte true henne for å få kontakt etter at det hadde blitt slutt med kjæresten som hun hadde vært sammen med siden 2011.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer