- Hvis du ikke åpner døra di, så slår jeg den inn

Serena Williams' beskjed til Caroline Wozniacki.

BESTEVENNER: Serena Williams betydde mye for danske Caroline Wozniacki etter bruddet med golfkjæresten. Foto: Monica Schipper / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
BESTEVENNER: Serena Williams betydde mye for danske Caroline Wozniacki etter bruddet med golfkjæresten. Foto: Monica Schipper / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bruddet mellom den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki og den irsk golferen Rory McIlroy er muligens årets mest omtalte brudd.

Superparet gikk fra hverandre i mai, etter at golferen fikk kalde føtter da invitasjonene til deres forestående bryllup ble sendt ut. Bruddet var at det ikke så trivelige slaget, og iren brøt forlovelsen over en tre minutter lang telefonsamtale med tennisspilleren.

- Det er som om noen dør rett foran deg, fortalte danske Wozniacki da hun snakket om bruddet i august.

I en TV-dokumentar som sendes på dansk TV i kveld, forteller 24-åringen om hvor mye bestevenninnen, og verdens beste tennisspiller, Serena Williams, har betydd for henne i sorgen, skriver danske BT.

- Slår inn døra Men rett etter bruddet måtte Williams presse seg på for å komme gjennom til dansken.

- Hun har betydd veldig mye for meg. Hun var nok den første som ringte meg etter at nyheten om bruddet ble kjent, minnes den danske 24-åringen.

Wozniacki forteller at det gikk så langt at den amerikanske tennisspilleren måtte true henne for å få kontakt etter at det hadde blitt slutt med kjæresten som hun hadde vært sammen med siden 2011.

- Jeg tok ikke telefonen, så da skrev hun: «hvis du ikke tar telefonen, så flyr jeg over til deg. Og hvis du ikke åpner døra di, så slår jeg den inn». Det var henne i et nøtteskall. Hun vil gjerne være der for en, og hun vil alltid hjelpe. Hun har vært fantastisk, sier Caroline Wozniacki i dokumentaren.

Ta tiden til hjelp Selv om de er rivaler på tennisbanen, er dansken og amerikaneren veldig gode venner utenfor banen. I forrige uke tok Serena Williams til tårene da Wozniacki krysset målstreken under New York Marathon. Williams strålte av stolthet over den danske tennisspilleren, som løp for veldedighet.

Williams forteller i dokumentaren at hun kjenner til kjærlighetssorgen Wozniacki kjente på, men at man bare må ta tiden til hjelp.

- Jeg fortalte henne at dette greier vi å komme gjennom sammen, for det er ikke noe som er verre enn å være alene i en slik situasjon. Det er ikke annet å si enn at det tar tid å komme gjennom. Caroline har også hjulpet meg gjennom mye. Dessverre er det ikke slik at man kan spole tiden framover, selv om man kunne ønske det i blant, sier Serena Williams.

Serena Williams vant finalen i WTA-avslutningen i Singapore i slutten av oktober, og er ranket som nummer én i verden. Danske Wozniacki endte sesongen ranket som nummer åtte.

BRUDD: Rory McIlroy brøt forlovelsen med Caroline Wozniacki etter at bryllupsinvitasjonene var sendt ut. Foto: AP Photo / Darron Cummings / NTB Scanpix
BRUDD: Rory McIlroy brøt forlovelsen med Caroline Wozniacki etter at bryllupsinvitasjonene var sendt ut. Foto: AP Photo / Darron Cummings / NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer