Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvis du ikke er forsiktig rykker du ned i mars

Cardiff-legende advarer Solskjær.

BARE EN SEIER I LIGAEN: Cardiff-eksperter stiller spørsmål ved Ole Gunnar Solskjærs lagtuttakt mot Swansea lørdag, og mener det begynner å haste med seirer i ligaen. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
BARE EN SEIER I LIGAEN: Cardiff-eksperter stiller spørsmål ved Ole Gunnar Solskjærs lagtuttakt mot Swansea lørdag, og mener det begynner å haste med seirer i ligaen. Foto: REUTERS/Rebecca Naden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lørdag kveld gikk Ole Gunnar Solskjær og Cardiff på et smertefullt stortap mot Wales-rival Swansea.

Nordmannen var svært skuffet i helgen, og han er langt fra alene i den walisiske hovedstaden.

Nest sist Cardiff-legenden Nathan Blake mener rødtrøyene begynner å få veldig dårlig tid i kampen mot nedrykk. Klubben ligger nest sist med 21 poeng og står med bare én trepoenger på de siste seks forsøkene.

- Solskjær har snakket om evnen til å reise seg, og det må vi snart få se. 13 kamper blir fort åtte, og så fem. Hvis du ikke er forsiktig rykker du ned i slutten av mars, sier Blake til Wales Online.

CARDIFF-FØDT: Nathan Blake fikk 29 landskamper for Wales. 42-åringen startet karrieren i Cardiff, og spilte for totalt åtte klubber før han la opp i 2006. Foto: Morten Holm / SCANPIX
CARDIFF-FØDT: Nathan Blake fikk 29 landskamper for Wales. 42-åringen startet karrieren i Cardiff, og spilte for totalt åtte klubber før han la opp i 2006. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer

Den tidligere Wales-spissen mener det ser stadig vanskeligere ut for Cardiff å overleve i toppdivisjonen. Solskjær har bare sanket fem av 15 poeng så langt, og Blake er samtidig kritisk til nordmannens laguttak.

To nordmenn? Mot Villa i morgen mener lokalavisa det kan det bli hele fem endringer på laget. Mot Swansea satt Mats Møller Dæhli på benken hele kampen, mens verken Magnus Wolff Eikrem eller Jo Inge Berget var i kamptroppen.

- Vi skal utnytte troppen min og snu hver eneste stein, fordi vi har noen gode spillere her. Dere får kanskje se en eller to nordmenn involvert, sier Solskjær til lokalavisa.

Backtrøbbel? Også Media Wales-sportssjef Paul Abbandonato mener Solskjær tok ut feil førsteellever lørdag, men tror den tidligere United-spissen først og fremst må få orden på backrekka.

- Jeg vet ikke hvem som har ansvaret for forsvaret i nordmannens støtteapparat, men vedkommende har en hastejobb å gjøre.

Hele Norges coronakart