Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvis fansen buer, vil jeg også bue

Evra mobber kompis Tevez.

GODE VENNER: Patrice Evra og Carlos Tevez er fortsatt gode venner selv om argentineren nå har byttet ut rødtrøya med Manchester City-drakta. Foto: AFP
GODE VENNER: Patrice Evra og Carlos Tevez er fortsatt gode venner selv om argentineren nå har byttet ut rødtrøya med Manchester City-drakta. Foto: AFP Vis mer

|||(Dagbladet.no) Patrice Evra er kjent som en fyr som snakker med et smil om munnen og det er ikke alt han sier som skal tolkes helt bokstavelig.

Og nå han nå varsler at han skal bue på Carlos Tevez på søndag, så er nok det en uttalelse fra spøkkategorien til franskmannen.

Det er dessuten foreløpig høyst usikkert om Tevez kan spille helgas Manchester-derby etter at han pådro seg en kneskade på landslagsoppdrag.

- Jeg har tullet med ham om hva slags mottakelse han kommer til å få. Jeg vet ikke om fansen vil bue eller klappe. Han gjorde en god jobb i Manchester United, men hvis de buer så vil jeg også gjøre det, sier Evra ifølge Press Association.

Tevez har ikke lagt skjul på sin misnøye med tilliten han ble vist av manager sir Alex Ferguson i tida i naboklubben i Manchester, og har langet ut mot skotten i flere intervjuer etter at det ble klart at han ville forlate Old Trafford.

Ny derbydimensjon
Evra og Tevez to ble gode venner i United, og er det fortsatt - selv om Tevez nå er en dem av milliardsatsingen til Manchester City. De siste dagene har de sendt mange tekstmeldinger til hverandre om helgas kamp.

- Han skriver i en melding at de kommer til å vinne - men jeg er ikke så sikker på det. Jeg håper bare han spiller, for det ville vært gøy å møtt ham siden han er en så god venn. Han er en City-spiller nå, og vi kan ikke la ham slå Manchester United, sier Evra.

USIKKER: Carlos Tevez har pådratt seg en kneskade og er usikker foran helgas Manchester-derby. Foto: AFP
USIKKER: Carlos Tevez har pådratt seg en kneskade og er usikker foran helgas Manchester-derby. Foto: AFP Vis mer

Rivaliseringen mellom de røde og lyseblå er selvfølgelig historisk, men derbyet har fått en ny dimensjon nå - som følge av det laget Mark Hughes forsøker å bygge på COMS.

City har lenge levd i skyggen av United, men har store ambisjoner om å ta steget inn i det gode selskap. Sesongens store mål er å havne blant de fire beste i serien, slik at de får muligheten til å spille i Champions League neste år.

Klubben har hentet inn en rekke stjerner - og de har fått en kjempestart på sesongen med fire strake serieseire.

City kan få luke
- Kampen blir litt mer spesiell denne sesongen. Tidligere har de ikke vært blant de fire beste, men i år har de ambisjoner om å spille seg inn i Champions League, sier Evra.

United gikk på en stygg smell mot Burnley i august og er tre poeng bak naboen. Med City-seier på søndag vil sir Alex Fergusons menn være seks poeng bak de lyseblå.

- De har ikke tapt ennå, så de kommer til Old Trafford med masse selvtillit. Det blir en spennende kamp og en stor utfordring for oss, sier Evra.

Hvis ikke Tevez blir klar til søndagens storkamp, blir det mange City-spisser på tribunen. Fra før er Robinho også skadd, Emmanuel Adebayor venter på straffen fra FA som trolig utestenger ham og Roque Santa Cruz er i trening igjen, men fortsatt usikker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling