- Hvis folk sier de ikke liker det, tror jeg de ljuger

Carew om sin nye bildeserie.


(Dagbladet): John Carew er kanskje ikke i fotballform, men at den fysiske formen er helt OK, viste han i en undertøysreklame for en drøy uke siden.

Og bare noen dager seinere dukket det opp en ny video fra Fashion TV, der fotografen Eamonn J. McCabe fotograferer den tidligere norske landslagsspissen sammen med to tatoverte modeller.

Denne gangen virker det som det først og fremst er John Carew som modell det skal reklameres for.

- Jeg er John Carew. Jeg er modell akkurat nå, sier 33-åringen fra Lørenskog innledningsvis.

- Veldig, veldig sexy Og Carew, som har omtrent like mange tatoveringer som sine to kvinnelige kolleger, mener nettopp kroppskunsten setter en ekstra spiss på bildene de er i ferd med å ta.

- Vi har to vakre jenter med veldig kule tatoveringer. Det spriter opp bildeserien. Jeg tror folk flest vil synes det er veldig spennende og veldig, veldig sexy. Og hvis de sier at de ikke liker det, tror jeg de ljuger. Innerst inne tror jeg de er ganske fascinert av dette, sier han i videoen.

Det er i alle fall liten tvil om at fotografen er fornøyd, både med modellen og selve fotograferingen.

Vannbøtter - John ser fantastisk ut i utgangspunktet. Tanken er å fotografere ham på en enkel måte, som portretter, men med masse action rundt ham. Så jeg tenkte på å prøve vann fra sidene. Så vi kunne få noen reine, sterke bilder der han ser rett i kameraet, sier McCabe.

Og dermed får Carew og medmodellene Moness og Xarah Xaviers kastet bøtter av vann på seg fra begge sider mens de holder maska som best de kan i diverse positurer.

Carew klarer selvsagt det ganske bra. Han har tross alt badet i isvann i Aston Villa, selv om det begynner å bli en stund siden nå.