Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvis han er motivert er ingen bedre

Carews gamlesjef overtalte Pulis.

TUPPET BALLEN INN: John Carew sa til Dagbladet lørdag at han bare var til rett sted til rett tid da han utliknet for Stoke. Foto: AP/PA, Nick Potts
TUPPET BALLEN INN: John Carew sa til Dagbladet lørdag at han bare var til rett sted til rett tid da han utliknet for Stoke. Foto: AP/PA, Nick Potts Vis mer

(Dagbladet): John Carew overrasket mange med sin overgang fra Aston Villa til Stoke i januar.

Nå avslører Stoke-manager Tony Pulis at tidligere Aston Villa-manager Martin O'Neill talte nordmannens sak da Stoke vurderte å leie inn spissen.

Carew havnet på kant med O'Neills arvtaker Gerard Houllier, og sto med null scoringer denne sesongen i Villa. Hos Stoke kom målet allerede i hjemmedebuten, mot Sunderland lørdag.

- Det var Martin som overbeviste meg om å gjøre avtalen. Han sa at John er en flott fyr, en vennlig kjempe på mange måter. Hvis han er motivert er ingen bedre. Det tar litt tid å finne ut av folk, sier Pulis til The Independent.

Carew var involvert i to av tre Stoke-mål lørdag, og Pulis skryter fælt av lørenskoggutten.

- John har vært fantastisk. I garderoben er han allerede en favoritt. Han har en flott, tørr humor og gutta elsker ham. Størrelsen hans hjelper, men han har bra teknikk også, sier Pulis.

Stoke er kjent for lange innkast og hodespill i feltet, nå mener Pulis at de har et nytt våpen i den norske spissen.

- Folk sier han er en stor kar som bare kan nikke ballen. Men noe av det han gjorde i dag fintet forsvarerne helt ut.

Carew sa til Dagbladet lørdag kveld at han trives veldig godt med gjengen fra Britannia stadium. Han har kontrakt fram til sommeren, da er han bosmanspiller.

- Nå skal jeg spille her i en klubb som ligger på øvre halvdel i Premier League. Jeg skal kose meg, så får vi ta det når den tida kommer.

- Hvordan er tilbakemeldingene fra manageren?

- Han er veldig happy med meg, men hva han sier blir mellom meg og ham, sa Carew til Dagbladet.

Onsdag spiller Carew for Norge mot Polen i Portugal. Dagbladet er til stede under landslagets trening i Algarve seinere i dag.

NY FAVORITT: Tony Pulis (t.v), her mot Liverpool,. sier John Carew er blitt meget populær i Stoke-garderoben - blant annet på grunn av sin tørre humor. Foto: AP Photo/Tim Hales
NY FAVORITT: Tony Pulis (t.v), her mot Liverpool,. sier John Carew er blitt meget populær i Stoke-garderoben - blant annet på grunn av sin tørre humor. Foto: AP Photo/Tim Hales Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media