- Hvis han får én sjanse, så havner ballen i nettet

Wise om Flo.

(Dagbladet.no): Det spørs om Vålerenga- eller Sunderland-fansen er enige?

Leeds-manager Dennis Wise er ikke i tvil om at Tore André Flo er en målscorer av første klasse.

Flo scoret sitt første mål for sesongen da han nettet Leeds\' andre mål i 4-1-seieren mot Southend lørdag, på en kraftfull volley.

- Det var godt å få Tore på banen. Han har så mange kvaliteter. Og han er typen som hvis han han får én sjanse, så havner ballen i nettet, sier Wise til nyhetsbyrået PA.

Fordi Flo er en slik juvel for Leeds, vil Wise bruke 34-åringen forsiktig etter skadeavbrekket som har holdt ham ute siden i vår.

- Han har vært ute i lang tid og vi brukte ham bare i et kvarter. Jeg tror ikke han tåler mer for øyeblikket, sier Wise.

Leeds har startet sesongen i League One med to strake seirer. Men på grunn av poengstraff for økonomiske uregelmessigheter er det gamle storlaget tabelljumbo med minus ni poeng.

Poengstraffen er anket.

GLANSDAGENE: Det virker lenge siden nå, da Tore Andre Flo, Dennis Wise og Gianfranco Zola herjet for Chelsea. Her feirer Flo scoring mot Barcelona på Nou Camp. Nå er Flo spiss for manager Wise i Leeds. Foto: SCANPIX
GLANSDAGENE: Det virker lenge siden nå, da Tore Andre Flo, Dennis Wise og Gianfranco Zola herjet for Chelsea. Her feirer Flo scoring mot Barcelona på Nou Camp. Nå er Flo spiss for manager Wise i Leeds. Foto: SCANPIX Vis mer