MISFORNØYD: Ståle Solbakken raste etter at FC København i går spilte uavgjort mot Brøndby, og mente baneforholdene var en skandale.
Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
MISFORNØYD: Ståle Solbakken raste etter at FC København i går spilte uavgjort mot Brøndby, og mente baneforholdene var en skandale. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpixVis mer

- Hvis han har så mye kunnskap om baner, burde han vel vært banemann i stedet

Solbakken raste mot elendige baneforhold. I dag fikk han svar.

(Dagbladet): Ståle Solbakkens FC København spilte i går uavgjort mot byrival Brøndby. Etter kampen var det baneforholdene som var i fokus.

Ståle Solbakken var ikke fornøyd, og mente det var en skandale at de måtte spille på en slik bane.

- Jeg vet ikke hvilke triks de har prøvd å styre med. Hvis jeg har problemer med min gressplen, så kjører jeg ikke grus ut på den, sa Solbakken ifølge dansk TV 2.

I dag får Solbakken svar av Brøndbys trener, Thomas Frank.

- Hvis han har så mye kunnskap om baner, burde han vel vært banemann i stedet, sier Frank ifølge TV 2.

Solbakken hevdet han aldri hadde spilt på noen dårligere gressmatte.

- Jeg har aldri spilt på en slik bane, og jeg har spilt i Tromsø med HamKam, sa Solbakken.

- Jeg synes at Ståle er dyktig til å se nyanser. Og nyansen her er jo at det er en bane, og den ser sånn ut på grunn av forskjellige omstendigheter. Det er mange års slitasje, hvor vi kanskje ikke helt har fått til det vi ønsket. Jeg synes ikke det er riktig å sammenligne med baner i Norge, der de kanskje har vært i forkant med enkelte ting, svarer Frank.

FC København hadde muligheten til å knappe innpå forspranget til serieleder Midtjylland med seier, men differansen blir værende på 11 poeng.