- Hvis jeg blir tatt ut, så sier jeg gladelig ja

Martin Ødegaard: - Du kan ikke gå rundt og være redd.

PRAKTKAMP: Strømsgodets 15 år gamle stortalent Martin Ødegaard (t.v.) sto igjen for underholdningen, da Viking ble slått 2-1 på Marienlyst lørdag kveld. Nå håper han på landslagsuttak til uka. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
PRAKTKAMP: Strømsgodets 15 år gamle stortalent Martin Ødegaard (t.v.) sto igjen for underholdningen, da Viking ble slått 2-1 på Marienlyst lørdag kveld. Nå håper han på landslagsuttak til uka. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): 15 år gamle Martin Ødegaard ble ikke tatt ut i U21-landslagstroppen som skal spille på kamper på Marienlyst i Drammen i oktober.

Dermed er det ikke rare oddsen på at unggutten blir ett av navnene som A-landslagssjef Per-Mathias Høgmo på tirsdag leser opp i troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Bulgaria - henholdsvis 10. og 13. oktober.

Martin Ødegaard håper også at han blir å finne i den troppen.

- Det hadde vært morsomt - Hvis jeg blir tatt ut, så sier jeg gladelig ja. Det hadde vært veldig morsomt, sier Martin Ødegaard til Dagbladet.

- Men det er ikke noe jeg stresser med. Jeg tar det som det kommer og forventer ingen ting, sier han halvannen time etter kampslutt mot Viking.

Tenåringen var en av åtte-ni Godset-spillere som ble kalt inn på dopingkontroll etter kampen, og det tok sin tid å få ut de nødvendige dråpene som Antidoping Norge trenger.

- Hva sier du til dem som mener at du er så ung at du må spares og skjermes?

- Det får være deres mening. Jeg har lyst til å spille fotball, og hvis jeg kan gjøre det på et så høyt nivå som på landslaget, så tror jeg det er bare bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer