- Hvis jeg ikke snakker røverspråk, så sa jeg at Rooney ikke er til salgs

David Moyes er lei av ryktene rundt Wayne Rooney.

 THAILANDSK HUMOR:  David Moyes presiserte nok en gang at Wayne Rooney ikke er til salgs. Foto: Sakchai Lalit/NTB Scanpix/Reuters.
THAILANDSK HUMOR: David Moyes presiserte nok en gang at Wayne Rooney ikke er til salgs. Foto: Sakchai Lalit/NTB Scanpix/Reuters.Vis mer

(Dagbladet): David Moyes var klar i sitt første møte med pressen som United-manager:

- Wayne Rooney er ikke til salgs.

Koblet til storklubber
Managerens klare tale har ikke stoppet ryktene rundt Rooneys framtid. Engelskmannen har blitt koblet til Real Madrid, Arsenal, PSG og senest Chelsea.

Manchester-klubben er for tiden på turné i Thailand. Wayne Rooney var selv med United-troppen, men har vendt nesen hjemover etter å ha pådratt seg hamstring-skade.

David Moyes og resten av troppen er fortsatt igjen i Asia. Og i dag har Moyes møtt pressen for andre gang som arvtakeren til Sir Alex Ferguson. Ikke overraskende ville journalistene vite mer om Wayne Rooneys framtid.

- Hvis jeg ikke pratet røverspråk, så sa jeg at Wayne Rooney ikke er til salgs, var Moyes' svar på spørsmålet om Rooney, ifølge The Mirror.

- Det handler om et helt lag
- Vi kunne hatt med Wayne på resten av turneen, men han kunne ikke spilt. Da er det bedre at han reiser hjem for å trene seg opp, fortsatte Moyes.

José Mourinho uttalte tidligere denne uken:

 REIST HJEM:  Wayne Rooney har reist hjem fra Uniteds Asia-turné grunnet skadet. Foto: Apichart Weerawong/Reuters/Scanpix.
REIST HJEM: Wayne Rooney har reist hjem fra Uniteds Asia-turné grunnet skadet. Foto: Apichart Weerawong/Reuters/Scanpix. Vis mer

- Rooney er en spiller jeg liker godt. Mer kan jeg ikke si om det, sa Chelsea-sjefen.

Moyes kom med følgende svar.

- Alle har rett til å prate om spillere. Manchester United handler om et lag, ikke én spiller.