«Hvis jeg ønsker å overkjøre noen, så gjør jeg det»

Lyn-direktør Morgan Andersen avviser at han tar ut Lyn-laget. Selv om han i teorien hevder han kan gjøre det.

Etter 0-1-tapet for Lillestrøm søndag kveld varslet Andersen «mange utskiftninger til neste kamp». Nå hevder klubbdirektøren seg feilsitert i Dagbladet.

- Jeg kjente meg ikke igjen. Det er ikke jeg som tar ut laget i Lyn. Det er trenerne, sier Andersen til Dagbladet.

Demokratiske Lyn

Andersen er både klubbdirektør og sportsdirektør i Oslo-klubben. Og ifølge ham sjøl har han på papiret mandat til å overprøve trenerne Hans Knutsen og Kaz Sokolowski i laguttaket.

- Hvis jeg ønsker å overkjøre noen, så gjør jeg det. Men dette er en demokratisk arbeidsplass. Og jeg stoler på mine medarbeidere. Vi kjører ikke noen overkjørselsprosesser i Lyn, sier Andersen.

Ingen nye spillerkjøp

Morgan Andersen sitter også i det sportslige utvalget i Lyn. Sammen med blant andre trenerne og Lyn-eier Atle Brynestad.

- Det fungerer som et vanlig sportslig utvalg som det er i andre klubber. Der jobber vi med spillerkjøp og kontrakter, sier Andersen.

Etter en tam sesongstart med bare ett poeng på to kamper møter Lyn serieleder Start på Ullevaal søndag. Andersen har tro på at spillerstallen er god nok til å kjempe om en Royal League-plass.

- Vi har full tillit til de spillerne vi har. Selv om vi ikke er fornøyd med seriestarten. Men skal det være aktuelt å hente inn nye spillere nå, må det være fordi noen selges, forteller direktøren i FC Lyn Oslo.

VARSLET IKKE UTSKIFTNINGER: - Dette er en demokratisk arbeidsplass. Og jeg stoler på mine medarbeidere, sier Morgan Andersen.