Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvis jeg satt i styret eller var eier, da ville vært veldig bekymret

Fulham-manager Martin Jol frykter han vil miste jobben.

 DÅRLIG PERIODE:  Fulham har tapt fire strake Premier League-kamper. Nå frykter manager Martin Jol for jobben. Foto: AP Photo/Bogdan Maran/NTB Scanpix.
DÅRLIG PERIODE: Fulham har tapt fire strake Premier League-kamper. Nå frykter manager Martin Jol for jobben. Foto: AP Photo/Bogdan Maran/NTB Scanpix. Vis mer

Med fire strake tap i Premier League er det ikke mange som lar seg imponere av Fulham. Nå frykter trener Martin Jol at han kan miste jobben.

Fulham befinner seg på en skuffende 18.-plass før helgens møte med West Ham. Det får Jol til å skjelve.

- Hvis jeg satt i styret eller var eier - da ville jeg vært veldig bekymret. Vi trenger seire. Hvis vi vinner er jobben trygg, men hvis vi ikke gjør det, da vet jeg ikke. Det er veldig vanskelig, sier Jol.

Til tross for at prestasjonene i Premier League uteblir uttalte klubbeier Shahid Khan i november at de ikke ville gjøre forhastede beslutninger.

- En seier vil føre oss tilbake i kampen på tabellen. Det vil også lette noe av presset fra våre skuldre, slik at vi forhåpentligvis kan finne tilbake til formen fra i fjor, sier Fulham-treneren.
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media