- Hvis jeg sier alt jeg tenker nå, ville jeg havnet i fengsel

Cristiano Ronaldo om Messi-pris.

FORTJENTE IKKE PRISEN:  Cristiano Ronaldo går langt i å mene at Lionel Messi ikke fortjente prisen for VMs beste spiller. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FORTJENTE IKKE PRISEN: Cristiano Ronaldo går langt i å mene at Lionel Messi ikke fortjente prisen for VMs beste spiller. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo ble i går stemt fram som Europas beste spiller forrige sesong. Portugiseren vant kåringen foran Bayern-duoen Manuel Neuer og Arjen Robben.

Nylig var Real Madrid-profilen gjest i et et fotballprogram på kanalen TVI i hjemlandet. Der ble Ronaldo spurt ut om sitt forhold til Lionel Messi.

Mange reagerte da Messi ble kåret til VMs beste spiller under sluttspillet i Brasil. Argentineren selv virket overrasket over at det var han som vant. Overrasket ble også Cristiano Ronaldo.

- Alle kan analysere for å komme opp med sin egen bedømmelse. Fotballmennesker rundt om i hele verden er intelligente. Og det er et interessant spørsmål for han (Messi). Jeg kan ikke være ærlig, sier Ronaldo ifølge svenske Expressen.

I programmet uttrykte Ronaldo at han fant det merkelig at Messi vant prisen, før han trakk det tilbake.

- Om jeg sier alt det jeg tenker rundt det her, ville jeg havnet i fengsel.

Samtidig fornekter han at han har noe i mot den lille argentineren.

- Rivaliteten mellom oss er medieskapt. Jeg har ikke noe i mot han. Vi går til de samme prisutdelingene og har et alltid et profesjonelt og normal forhold, fortsetter Ronaldo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer