- Hvis jeg sier alt jeg tenker nå, ville jeg havnet i fengsel

Cristiano Ronaldo om Messi-pris.

 FORTJENTE IKKE PRISEN:  Cristiano Ronaldo går langt i å mene at Lionel Messi ikke fortjente prisen for VMs beste spiller. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FORTJENTE IKKE PRISEN: Cristiano Ronaldo går langt i å mene at Lionel Messi ikke fortjente prisen for VMs beste spiller. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIENVis mer

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo ble i går stemt fram som Europas beste spiller forrige sesong. Portugiseren vant kåringen foran Bayern-duoen Manuel Neuer og Arjen Robben.

Nylig var Real Madrid-profilen gjest i et et fotballprogram på kanalen TVI i hjemlandet. Der ble Ronaldo spurt ut om sitt forhold til Lionel Messi.

Mange reagerte da Messi ble kåret til VMs beste spiller under sluttspillet i Brasil. Argentineren selv virket overrasket over at det var han som vant. Overrasket ble også Cristiano Ronaldo.

- Alle kan analysere for å komme opp med sin egen bedømmelse. Fotballmennesker rundt om i hele verden er intelligente. Og det er et interessant spørsmål for han (Messi). Jeg kan ikke være ærlig, sier Ronaldo ifølge svenske Expressen.

I programmet uttrykte Ronaldo at han fant det merkelig at Messi vant prisen, før han trakk det tilbake.

- Om jeg sier alt det jeg tenker rundt det her, ville jeg havnet i fengsel.

Samtidig fornekter han at han har noe i mot den lille argentineren.

- Rivaliteten mellom oss er medieskapt. Jeg har ikke noe i mot han. Vi går til de samme prisutdelingene og har et alltid et profesjonelt og normal forhold, fortsetter Ronaldo.

 VMs BESTE:  Lionel Messi ble kåret til VMs beste spiller i Brasil. Foto: AP Photo/Felipe Dana
VMs BESTE: Lionel Messi ble kåret til VMs beste spiller i Brasil. Foto: AP Photo/Felipe Dana Vis mer