- Hvis jeg skal beklage til alle jeg er borti, blir det dyre telefonregninger

Forren har ikke kontaktet Eriksen etter fellingen.

GRISETAKLING: Vegard Forren innrømmer at fellingen av Christian Eriksen ikke var pen, men har ikke gjort noe for å kontakte dansken i ettertid. Foto: Henning Bagger, Scanpix Danmark / Reuters / NTB Scanpix
GRISETAKLING: Vegard Forren innrømmer at fellingen av Christian Eriksen ikke var pen, men har ikke gjort noe for å kontakte dansken i ettertid. Foto: Henning Bagger, Scanpix Danmark / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Vegard Forren fikk en solid dose dansk kjeft og mobbing for fellingen av Danmarks stjernespiller Christian Eriksen under fredagens privatlandskamp.

Forren beklaget til Tottenham-spilleren via de danske avisene, men fortalte samtidig at han ikke rakk å si unnskyld til Eriksen ute på banen. I dagene som har gått i ettertid, har han heller ikke sporet opp danskens telefonnummer for å beklage direkte.

- Nei, altså hvis du skal ringe eller sende melding fordi du er borti noen etter en kamp, er det mange jeg skulle ringt, sier Forren til Dagbladet.

Dyre regninger Han forsvarer ikke taklingen sin, og understreker at det ikke var meningen å skade dansken.

- Det var selvsagt en stygg takling, men det var ikke noe bevisst. Som jeg sa, håper jeg det gikk bra. Det er ingen som prøver å skade noen. Men hvis jeg skal oppsøke folk og beklage i ettertid for å ha vært borti dem, hadde det blitt dyre telefonregninger.

Han har registrert at han ble hengt ut som tung og treg av de danske mediene, men tar akkurat det med største ro.

- Det er bare artig å lese. Det så ut som de var mest frustrerte fordi vidunderbarnet deres var litt småskadd. Men han kommer seg vel på beina igjen, sier Forren.

Kan kreve erstatning Akkurat det kan ta litt tid. Det nøyaktige skadeomfanget er ikke kjent ennå, men det antas at Eriksen vil være ute av spill i noen uker. Det kan igjen utløse et millionkrav fra Tottenham til Fifa, skriver B.T.

Ifølge avisa kan en klubb kreve at Fifa gjennom «Fifa Club Protection Programme» dekker lønna til en spiller som blir satt ut av spill i over en måned av en skade påført under landslagssamling.

I Chrstian Eriksens tilfelle dreier dette seg ifølge B.T. om 1,5 millioner danske kroner i måneden.

MULIG ERSTATNINGSKRAV: Dersom Christian Eriksen er ute av spill i over en måned, kan Tottenham kreve at Fifa dekker lønna hans, skriver B.T. i dag. Foto: Henning Bagger, Scanpix Danmark / AFP / NTB Scanpix
MULIG ERSTATNINGSKRAV: Dersom Christian Eriksen er ute av spill i over en måned, kan Tottenham kreve at Fifa dekker lønna hans, skriver B.T. i dag. Foto: Henning Bagger, Scanpix Danmark / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer