- Hvis Jönsson sier det, kjenner jeg ham ikke igjen

Gunnarsson vil ha seg frabedt påstander om filming.

(Dagbladet): Veigar Pall Gunnarsson fikk mild refs av gamletrener Jan Jönsson i gårsdagens «Fotballkveld» på TV 2, etter et teatralsk fall i duell med Rudolph Austin.

Jamaicaneren ga VIF-spissen en dytt i brystregionen, men Gunnarsson gikk likevel i bakken mens han holdt seg til ansiktet.

- Jeg kjenner ham ikke igjen. Han hadde en mot oss (Rosenborg) også i forrige uke, der han tok seg til ansiktet da noe traff ham i brystet. Det er ikke likt Veigar, men det er sikkert tilfeldigheter selv om det nå inntreffer i to kamper på rad. Den Veigar jeg kjenner ville aldri hoppet ned for noe som helst, sa Jönsson i en nesten faderlig tone.

I dag fikk Gunnarsson se videobildene fra de to situasjonene, og høre Jönssons dom over dem. Men noen innrømmelse var han ikke i nærheten av å gi - i stedet mener han det er Jönsson som ikke er til å kjenne igjen.

- Jeg kjenner ikke Janne igjen, hvis han sier sånn. Hvis han mener jeg driver med filming, er det helt feil, sier Gunnarsson til TV 2.

TV-bildene av situasjonen mot Rosenborg, der han blir truffet i skulderpartier av armen til Alejandro Lago før han tar seg til ansiktet, mener han gir et feilaktig inntrykk.

- Det er mye vondere enn det ser ut som. Kjeven går nesten ut av ledd, sier han.

Gunnarsson føler seg også uskyldig i den andre episoden med Austin, og sier Brann-spilleren nesten tok et steg tilbake for å slå armen i ham.

Han får imidlertid liten støtte fra mannen han utgjorde et fryktet spisspar med - Daniel Nannskog.

- Jeg er enig i at dette ikke er den Veigar jeg kjenner. Men dette kommer vi aldri mer til å se fra ham, det kan jeg love, sa Nannskog med et smil på «Matchball Mandag» etter kveldens 0-0-kamp mellom Aalesund og Start.

KJENNER IKKE HVERANDRE IGJEN: Jan Jönsson og Veigar Pall Gunnarsson. Her fra tida i Stabæk. 
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
KJENNER IKKE HVERANDRE IGJEN: Jan Jönsson og Veigar Pall Gunnarsson. Her fra tida i Stabæk. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer