- Hvis klubben finner ut av dette, er det litt... Du vet.

Terrys regelbrudd avslørt av skjult kamera.

SKANDALEOPPSLAG: John Terry krevde 10 000 pund da han - uten klubbens tillatelse - viste tre forretningsmenn rundt på Chelseas lukkede treningsanlegg. Det han ikke visste, var at de var journalister. Trøsten er at manager Carlo Ancelotti forsvarer kapteinen. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis
SKANDALEOPPSLAG: John Terry krevde 10 000 pund da han - uten klubbens tillatelse - viste tre forretningsmenn rundt på Chelseas lukkede treningsanlegg. Det han ikke visste, var at de var journalister. Trøsten er at manager Carlo Ancelotti forsvarer kapteinen. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| LONDON (Dagbladet): Firepoengsluke til tross: Søndagen ble tøff for Chelseas John Terry, etter at han mottok 100.000 kroner svart for å vise tre journalister rundt på klubbens treningsfelt.

Da Carlo Ancelotti møtte pressen etter 1-1 mot West Ham, var de fleste mest opptatt av hva Chelsea-manageren syntes om oppslaget i avisa News of the World.

Avisa er kjent for å gå ekstremt langt i jakta på sensasjonshistorier. I går avslørte søndagstabloiden at Chelseas og Englands landslagskaptein John Terry hadde mottatt 10.000 pund — rundt 100.000 norske kroner — for å vise tre personer rundt på klubbens treningsanlegg i Surrey.

På News of the Worlds nettside ligger et videoopptak, hvor Terry blant annet prater om viktigheten av at hans guidevirksomhet ikke blir kjent.

Det Terry ikke visste, var at han snakket med journalister i forkledning.

Avisa er kjent for å bruke falske identiteter og skjult opptaksutstyr. I Norge skal dette bare gjøres hvis det er tvingende nødvendig for å avsløre «forhold av vesentlig samfunnsmessig betydning».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer