- Hvis Per-Mathias ringer hopper jeg på første fly

Gamsten har ikke gitt opp landslagsspill.

VIL PÅ LANDSLAGET: Morten Gamst Pedersen har ikke vært med på landslaget den siste tiden, men har ikke gitt opp å komme tilbake for Norge.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
VIL PÅ LANDSLAGET: Morten Gamst Pedersen har ikke vært med på landslaget den siste tiden, men har ikke gitt opp å komme tilbake for Norge. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Morten Gamst Pedersen håper ny landslagssjef kan bety ny sjanse for ham på landslaget. - Jeg hadde hoppet på første fly, sier midtbanemannen til Nettavisen.

Det er over et år siden Gamsten spilte sin forrige landskamp mot Hellas på Ullevaal. Etter det hadde han ikke tillit hos Egil «Drillo» Olsen.

Nå har 32-åringen funnet seg ny klubb i tyrkiske Karabükspor. Han har trøblet med en skade den siste tiden, men håper å spille nok til å bevise at han fortjener en landslagsplass under Per-Mathias Høgmo.

- Ingenting er bedre enn å bli vurdert for landslagsspill igjen. Hadde Per-Mathias ringt meg og spurt om jeg ville bli med i treningskampene som kommer nå, hadde jeg hoppet på første fly, sier Pedersen til Nettavisen.

Høgmo vurderer Da Høgmo tirsdag presenterte sin ferskeste Norge-tropp, ville han ikke utelukke en Gamst-retur i landslaget.

- Morten er en spiller jeg kjenner godt og kommer til å følge med på. Jeg kommer til å dra ned til Tyrkia for å se ham spille og vurdere om han kan komme tilbake, sa landslagssjefen.

Kun én kamp fra start er det blitt for Gamsten i Karabükspor denne sesongen.

- Jeg utelukker ikke at han kommer tilbake på landslaget, men han må spille mer enn han gjør nå, sier Høgmo.

Gamst har scoret 16 mål i løpet av 74 A-landskamper.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer