Eliteserien: Odd-Brann

Hvis rævafotball er det som gjør Eliteserien spennende, kom med det

Brann har 18 serierunder å gjøre det på og skynder seg langsomt i det øverste sjiktet tabellen. De vet det de gjør ikke er så ræva som RBK-spiller Pål Andre Helland vil ha det til.

JAKTER PÅ ROSENBORG:  Branns venstreback Ruben Kristiansen går høyt i banen og følges veien til en nesten-avslutning av Odds Riku Riski. Det var ingen strålende fotballkamp i Skien. Men den var bedre enn Eliteseriens dårlige rykte. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
JAKTER PÅ ROSENBORG:  Branns venstreback Ruben Kristiansen går høyt i banen og følges veien til en nesten-avslutning av Odds Riku Riski. Det var ingen strålende fotballkamp i Skien. Men den var bedre enn Eliteseriens dårlige rykte. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Odd-Brann 0-0

ETTER UAVGJORT MOT Vålerenga på Ullevaal sist søndag uttalte Pål Andre Helland at Rosenborgs serieledelse skyldes at "de andre lagene er så ræva". Det er vanskelig å tolke den salven på en annen måte enn at Rosenborg merker presset, vet at de ikke har prestert i forhold til forventningene og at humøret på Lerkendal ikke matcher tabellposisjonen. Og kommer det ikke snart en liten formtopp som skaper avstand til jaktlaget bak dem kan det fort bli slik at Rosenborg får i overkant mye å tenke på når årets viktigste måned, august, skal åpne døra til et gruppespill i Europa.

Odd og Brann har i hvert fall ikke tenkt å gi seg.

BRANN VANT ET poeng i Skien gjennom en god førsteomgang, godt stopperspill og marginene et potensielt vinnerlag trenger når motstanderen bruker pausen til å reise seg fra de døde, tar kommandoen og presser fram tre store sjanser. Odd tapte to fordi 45 skapelige minutter ispedd tre målsjanser, to av dem i kampens døende minutter, er for lite på hjemmebane. Så mens Brann tok poenget sitt med et smil sitter jeg med en følelse av at det er mest irritasjon hos Dag-Eilev Fagermo og Odd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer