- Hvis Robben og Ribery er uvenner, så glemmer de det i dag

Blåveisen som ryster Bayern før storkampen.

BLÅVEIS: Bayern-spillerne Arjen Robben og Franck Ribery havnet i basketak etter seieren mot Real Madrid i forrige uke. Dag Solheim i Eurosport tror spillerne legger alt utenomsportslig til side før kveldens storkamp. Foto: EPA/JULIAN STRATENSCHULT/ANDREAS GEBERT
BLÅVEIS: Bayern-spillerne Arjen Robben og Franck Ribery havnet i basketak etter seieren mot Real Madrid i forrige uke. Dag Solheim i Eurosport tror spillerne legger alt utenomsportslig til side før kveldens storkamp. Foto: EPA/JULIAN STRATENSCHULT/ANDREAS GEBERT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Real Madrid - Bayern i fotballstudio fra klokka 20.45.

(Dagbladet): Real Madrid og Bayern Munchen skal gjøre opp om hvem som får møte Chelsea i Champions League-finalen på Allianz Arena 19. mai.

Tyskerne vant den første kampen 2-1, etter scoringer av Franck Ribery og Mario Gomez.

Etter seieren mot Cristiano Ronaldo og kompani, skal det derimot ha vært et basketak mellom Ribery og lagkamerat Arjen Robben.

Krangelen startet ute på banen i første omgang - og at kranglefantene måtte skilles fra hverandre av lagkamerater etter kampslutt.

Til Bundesliga-kampen mot Werder Bremen fire dager etter seieren mot Real Madrid - dukket Robben opp med en blåveis (som du kan se på bildet øverst i saken).

Sterke personer Dag Solheim kommenterer tysk fotball for Eurosport, og han tror ikke interne stridigheter påvirker spillerne før kveldens storkamp.

- Bayern er en klubb med jernhard disiplin og jeg er helt sikker på at dette ikke er et tema før kampen. I både klubben og ledelsen er det sterke personligheter som helt sikkert har tatt tak i dette, hvis det i det hele tatt har vært et problem, sier Solheim til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer