Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

- Hvis vi ikke spiller som vi pleier, så blir det bare ping-pong

Jürgen Klopp etter 1-1 mot Chelsea.

UAVGJORT: Liverpool-manager Jürgen Klopp ber fansen vise mer tålmodighet med laget. Tyskeren havnet i en liten krangel med en supporter i 1-1-kampen mot Chelsea.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">Reuters / Phil Noble&nbsp;</span>
UAVGJORT: Liverpool-manager Jürgen Klopp ber fansen vise mer tålmodighet med laget. Tyskeren havnet i en liten krangel med en supporter i 1-1-kampen mot Chelsea. Foto: Reuters / Phil Noble  Vis mer

Liverpool-manager Jürgen Klopp ber fansen vise mer tålmodighet med laget. Tyskeren havnet i en liten krangel med en supporter i 1-1-kampen mot Chelsea.

David Luiz sendte London-laget i føringen på Anfield, men Georginio Wijnaldum sørget for balanse i regnskapet. Det endte 1-1 mellom de to storlagene. Underveis fikk Klopp negative tilrop rundt at spillerne hans ofte spilte ballen tilbake til keeper. Det reagerer tyskeren på.

- Vi måtte spille fotball, av og til inkluderer det et tilbakespill. Så hører jeg plutselig: "Hvorfor spiller dere ballen tilbake?". Behold roen, er dere snille. Vi spilte med høyt press, men Chelsea spilte noen lange baller. Hvis vi gjør det samme, så blir det mange stive nakker etter kampslutt, sa Klopp.

- Det var bare én fyr (som ropte), forresten. Jeg fikk øyekontakt med ham. Blå jakke, la Liverpool-manageren til.

Han gjentok poenget med lange baller.

- Hvis vi ikke spiller som vi pleier, så blir det bare ping-pong.

Liverpool er tabellfirer i Premier League før onsdagens kamper. Merseyside-laget er ti poeng bak Chelsea på tabelltopp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling