- Hvis vi taper er det jeg som har vært pissdårlig, uansett

Grindheim fnyser av dansk slakt etter FCK-nedturen.

SELVKRITISK: Christian Grindheim i fotballandslagets nye drakt på Ullevaal stadion i dag. Grindheim vil gjerne framstå «i ny drakt» også for FCK neste sesong.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
SELVKRITISK: Christian Grindheim i fotballandslagets nye drakt på Ullevaal stadion i dag. Grindheim vil gjerne framstå «i ny drakt» også for FCK neste sesong. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Kjøp fotballabonnement og se Norge - England direkte på Dagbladet.no lørdag 20.45

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): FC København rotet bort det som så ut som et trygt forsprang i dansk superliga mot slutten av sesongen, og mislyktes i å ta sitt fjerde ligagull på rad.

Nordsjælland sikret tittelen i siste serierunde.

For Christian Grindheim var det tungt å svelge at det glapp mot slutten, og heller ikke for ham personlig har sesongen vært noen stor suksess.

Uvant posisjon og mye endringer på laget har vært uvant, og senest for noen uker siden skrev Ekstra Bladet at Grindheim ble «hånet av egne tilskuere» i Parken etter en svak prestasjon mot SønderjyskE i cupen.

- Dét var ifølge danske aviser, jeg opplevde det ikke sånn. Jeg bommet med en pasning og de buet litt, men det gjorde de med hvem som helst som bomma med pasninger i den kampen, sier Grindheim til Dagbladet.

Mye drit Han unngår stort sett danske aviser, men har fått med seg at det er enkelt å gjøre nordmannen til syndebukk.

- Det gikk litt i stå for de fleste den kampen, ikke bare meg. Men de liker å fyre opp fordi jeg er nordmann. Jeg vet at Ståle fikk mye drit det året de ikke vant gull, og jeg har bitt meg merke i at hvis vi taper så er det min feil, nesten uansett. Da er jeg pissedårlig selv om jeg spiller en god kamp. Men det er helt ok, jeg takler det bra, de får skrive hva de vil, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer